ΕΠΣΜ: Δελτίο πιστοποίησης προπονητή και έλεγχος στον απινιδωτή

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Ο προπονητής για να ασκήσει τα καθήκοντά του πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  να κατέχει ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ περιόδου 2024 / 2025 ή ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, έγγραφα τα οποία  εκδίδει η Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, σύμφωνα με τον Κανονισμό Προπονητών 2024 της Ε.Π.Ο.

Σε περίπτωση που δεν κατέχει Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή 2024/2025 ή προσωρινή άδεια εισόδου στην τεχνική περιοχή,  τότε ΔΕΝ έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο του σωματείου και ΔΕΝ μπορεί να τον αναπληρώσει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος, ούτε ο εκπρόσωπος της ομάδας.

«Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι για να διεξαχθεί ένας αγώνας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ  η ύπαρξη ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας.

Σας παρακαλούμε να ελέγξετε σχολαστικά ότι ο απινιδωτής του γηπέδου λειτουργεί κανονικά και τα επιθέματα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΜ

Σε περίπτωση που δεν διεξαχθεί ο αγώνας με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας, λόγω μη ύπαρξης απινιδωτή ή επειδή έχουν λήξει τα επιθέματα, τότε επιβάλλονται οι ποινές που προβλέπονται στο άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ του ΚΑΠ (η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3)».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.