ΕΠΣΜ: Το πρόγραμμα ιατρικής περίθαλψης (συνεργασία με ορθοπεδικούς και φυσικοθεραπευτή)

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΕΠΣ Μακεδονίας θα συνεχίσει, για 39η αγωνιστική περίοδο, το πρόγραμμα ιατρικής περίθαλψης τραυματισμένων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Θα συνεργαστεί με την ορθοπεδικό, Βασιλική Τσακίρη (Αγίας Σοφίας 46 Κέντρο), με τον ορθοπεδικό, Γεώργιο Τσαρδακλή (Ναυαρίνου 17 & Εδέσσης Σταυρούπολη) και το φυσικοθεραπευτή, Χρυσόστομο Κερμενίδη (Τσιμισκή 31), προκειμένου να εξετάζονται οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που τραυματίζονται σε αγώνες και στη συνέχεια, σύμφωνα με τη γνωμάτευση των ιατρών, και εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα παραπέμπονται σε ιατρικές εξετάσεις και φυσικοθεραπείες.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων ή οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να προσέρχονται υποχρεωτικά από τα γραφεία της Ένωσης (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες), προκειμένου να λάβουν παραπεμπτικό σημείωμα για να εξεταστούν από τους χειρούργους - ορθοπεδικούς ιατρούς. Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την κ. Τσακίρη και τον κ. Τσαρδακλή, θα προσκομίζουν κατά την επίσκεψή τους στο ιατρείο τους απαραίτητα το σημείωμα της ΕΠΣΜ και το δελτίο αθλητικής ιδιότητας.

Επίσης, η ΕΠΣΜ για ακόμη μία χρονιά και για την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025 θα συνεργαστεί με το Ιατρικό Κέντρο «Πλάτων», στο οποίο θα υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις ποδοσφαιριστές, κατόπιν διάγνωσης και παραπομπής από τους ορθοπεδικούς κ. Τσακίρη και κ. Τσαρδακλή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.