ΕΠΣΜ: Τα νέα δεδομένα στην Α1 κατηγορία

Χρήστος Λιάπης30 Ιουνίου 2024


Η απόφαση του Ιάσονα Αυγής να μην κατέβει στο νέο Πρωτάθλημα της Α1 δημιουργεί νέα δεδομένα. 

Είχε προηγηθεί η απόφαση της Νίκης Ευκαρπίας να μην παίξει στη Γ’ Εθνική αλλά στην Α1 και της Αναγέννησης Επανομής να μην παίξει στην Α1 αλλά στην Α’ κατηγορία.

Μετά από όλα αυτά η νέα Α1 θα γίνει σε 16 ομάδες καθώς ακόμη αν δεν δηλώσουν συμμετοχή και άλλες ομάδες, αυτές θα αναπληρωθούν από δευτεραθλητές της Α’ κατηγορίας.

Σε περίπτωση που μια ομάδα επιπλέον δεν δηλώσει συμμετοχή στην Α1 θα αντικατασταθεί από την ΑΕ Πυλαίας. Αν δεν δηλώσουν δύο θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο ΑΣ Νεάπολης και αν δεν δηλώσουν τρεις (πολύ ακραίο σενάριο) θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και η Δόξα Ρετζικίου.

Η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α1 16 ομάδων,  σημαίνει ότι οι αγωνιστικές θα είναι 30 χωρίς να υπολογίζονται τα πλέι οφ, ενώ αν ήταν 17 οι αγωνιστικές θα ήταν 34 (32 αγώνες και δύο ρεπό).

Αναλυτικά οι ομάδες της Α1: 1. Αγροτικός Αστέρας, 2. Ηρακλής Θερμαϊκού, 3. Ακρίτες Συκεών, 4. Νίκη Ευκαρπίας, 5. Παύλος Μελάς, 6. ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, 7. Κεραυνός Ωραιοκάστρου, 8. Δόξα Ασσήρου, 9. Εθνικός Σοχού, 10. Αχιλλέας Τριανδρίας, 11. ΑΟ Καρδίας, 12. Αετός Βασιλικών, 13. Ορφέας Σουρωτής, 14. Ελευθεριακός, 15. Ηρακλής Αμπελοκήπων, 16. ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (αναμένεται κάποια ανακοίνωση).

Αν κάποιες ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή, παραμονεύουν οι δευτεραθλητές της Α’ κατηγορίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.