ΕΠΣΜ: Οι καλύτεροι του 2022 (ομάδα, προπονητής, ποδοσφαιριστής)

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2022

Στην καθιερωμένη ψηφοφορία προπονητών της Α1 για την εφημερίδα Metrosport αναδείχθηκαν οι καλύτεροι του έτους 2022 στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας. 


Κορυφαία ομάδα του έτους αναδείχθηκε ο Καμπανιακός με έντεκα ψήφους έναντι τριών του Ιωνικού, δύο της Νίκης Ευκαρπίας και της Αναγέννησης Επανομής και μιας των ΑΕ Καλλιθέας και Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Πρωτιά για τον Τεντόγλου 

Καλύτερος προπονητής μετά από σκληρή μάχη αναδείχθηκε ο Χρήστος Τεντόγλου της ΑΕ Καλλιθέας Παναγία-Φανερωμένη με πέντε ψήφους, έναντι τεσσάρων των Ηλία Σαπάνη και Εμιλιάνο Χαλιλάι, δύο των Βαγγέλη Μαυροβουνιώτη και Γιάννη Παγώνη και μιας των Σταύρου Βαγγελόπουλου, Νίκου Μίντη και Γιώργου Ταλιχμανίδη.

Ισοψηφία στους παίκτες

Τριπλή ισοβαθμία στους παίκτες Στους καλύτερους ποδοσφαιριστές δεν υπήρξε ξεκάθαρη προτίμηση για τον καλύτερο. 

Κορυφαίοι αναδείχθηκαν με δύο ψήφους ο Μιχάλης Ξανθόπουλος του Καμπανιακού (δεν ήταν η πρώτη φορά) και οι Πανιτσίδης-Βασίλης Μπαλασάς της Αναγέννησης Επανομής ενώ από μια ψήφο πήραν: Καρατζάογλου (Καμπανιακός), Τάγκου (Καμπανιακός), Ζουμπούλης (Πεντάλοφος), Σακαλής (Λητή), Πολίτης (Κουφάλια), Βουτσκίδης (Καλλιθέα), Βασαΐτης (Ακρίτες), Χαψάς (Ωραιόκαστρο), Κώστας (Ευκαρπία, Επανομή), Χριστοδουλίδης (Καμπανιακός), Αθανασίου (Π. Μελάς), Παπαζαχαρίας (Επανομή), Χαρίσης (Καμπανιακός), Ανδρεάκος (Ευκαρπία).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.