ΕΠΣΜ: Οι δύο αλλαγές γηπέδων στα παιχνίδια του σαββατοκύριακου

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2023

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έγιναν οι παρακάτω αλλαγές γηπέδων:

Α. Ο αγώνας του 1ου ομίλου για το κύπελλο ερασιτεχνών ΠΑΟΚ (Ερασ.) – ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου θα διεξαχθεί την Κυριακή 10/9/2023 και ώρα 11.00 στο γήπεδο Ευκαρπίας, αντί στο γήπεδο Δημ. Νεάπολης (χόρτο), λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Β. Ο αγώνας του 3ου ομίλου για το κύπελλο ερασιτεχνών Δόξα Αγίου Παύλου – Ένωση Συκεών θα διεξαχθεί την Κυριακή 10/9/2023 και ώρα 17.00 στο γήπεδο ΔΑΚ Συκεών (νέο), αντί στο γήπεδο Αγίου Παύλου και ώρα 11.00, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Υποχρεωτική η ύπαρξη απινιδωτή και η παρουσία ιατρού

σ’ όλους τους ερασιτεχνικούς αγώνες

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας υπενθυμίζεται σ’ όλα τα σωματεία της δύναμής της ότι σ’ όλους τους αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024, σύμφωνα με τους ισχύοντα Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου, είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, η ύπαρξη απινιδωτή, όπως και η παρουσία ιατρού αγώνα.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ιατρός αγώνα ή απινιδωτής, ο αγώνας δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας, στην οποία επιβάλλονται οι ποινές που προβλέπονται στο άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ του ΚΑΠ (Η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3).

Καλούνται όλα τα σωματεία να ελέγξουν ότι οι απινιδωτές που διαθέτουν λειτουργούν κανονικά (π.χ. ηλεκτρόδια, επιθέματα κλπ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.