ΕΠΣΜ: Ο νεαρότερος διαιτητής, οι μεγαλύτεροι, οι επιστροφές, οι τέταρτοι διαιτητές και οι αυξήσεις

Χρήστος Λιάπης18 Σεπτεμβρίου 2024


Ο 16χρονος Αστέριος Γκλαβέτας έγινε ο νεαρότερος διαιτητής που έπαιξε στα ανδρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ.  Επαιξε ως βοηθός στο παιχνίδι Απόλλων Ζαγκλιβερίου-Ασκός.

Σε ηλικία 14 ετών αλλά στα παιδικά είχε παίξει παλαιότερα ο Κώστας Καραγιαννίδης.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία διαιτητές που παίζουν τώρα στα ανδρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ είναι οι Κυριάκος Λαζαρίδης και Ηλιάδης.

Θετική εξέλιξη για τη διαιτησία της Θεσσαλονίκης είναι ότι επανήλθαν οι Αΐναλής (είχε παίξει στην Α’ Εθνική ως βοηθός), Ανδρέου Αλέξανδρος (έπαιξε Γ’ Εθνική βοηθός), Δέσποινα Ελευθεριάδου ενώ θα επιστρέψει και ο Ηλίας Παπαδόπουλος (ήταν βοηθός στην Α’ Εθνική).

Το σαββατοκύριακο έπαιξε ο Αγγελάκης που δεν είχε αξιολογηθεί και σφύριζε πριν δύο χρόνια στην Α' Εθνική. Συνεχίζει πλέον να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα τοπικά Πρωταθλήματα.

Στα τεστ όλοι οι διαιτητές είχαν ίδιες στολές και πλέον αναζητούνται χορηγίες για τις τσάντες και τις φανέλες.

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός των διαιτητών. Να αναφέρουμε ότι σε κάποια παιχνίδια θα μπαίνουν τέταρτοι διαιτητές. Ακόμη αύξηση υπήρξε στα εξοδολόγια των διαιτητών μετά από 25 χρόνια. Η επιτροπή διαιτησίας και ο σύνδεσμος ευχαριστούν την ΕΠΣΜ για την αποδοχή της πρότασης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.