ΕΠΣΜ: Μέχρι την Παρασκευή οι δηλώσεις συμμετοχής για Α’ και Β’ κατηγορία, έναρξη Πρωταθλημάτων, κυπέλλου

Metrosport Team28 Ιουλίου 2024

Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο για τις ομάδες της Α' και Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας

Αναλυτικά τι ισχύει: Τα σωματεία της Γ’ Εθνικής και της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (υποχρεωτικά) και οι Ερασιτεχνικές ομάδες των ΠΑΕ, της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (προαιρετικά) υποχρεούνται να καταθέσουν ηλεκτρονικά δήλωση συμμετοχής στο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων περιόδου 2024 – 2025 το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Τα σωματεία της Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας υποχρεούνται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 να καταθέσουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα, ενώ τα σωματεία της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024. Επίσης, πρέπει να καταθέσουν και το παράβολο για την έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή.

Εναρξη Πρωταθλημάτων

Α1: Το Σαββατοκύριακο 7 – 8 Σεπτεμβρίου.
Α’ κατηγορία: Το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Σεπτεμβρίου.
Β’ κατηγορία: Το Σαββατοκύριακο 28 - 29 Σεπτεμβρίου.

Γ’ κατηγορία: Το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Οκτωβρίου.
ΕΝΑΡΞΗ 54ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
7 – 8 Σεπτεμβρίου: Νοκ άουτ της 1ης φάσης με τη συμμετοχή των σωματείων της Α’ κατηγορίας και των ερασιτεχνικών ομάδων Π.Α.Ε.
14 – 15 Σεπτεμβρίου 2η φάση: Νικητές 1ης φάσης αλλά και νοκ άουτ 1ης φάσης με τη συμμετοχή των σωματείων της Β’ και Γ’ κατηγορίας που θα δηλώσουν συμμετοχή, καθώς είναι προαιρετική.

21 – 22 Σεπτεμβρίου: Νοκ άουτ αγώνες της 2ης φάσης σωματείων της Β’ και Γ’ κατηγορίας που θα προκριθούν από την 1η φάση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.