ΕΠΣΜ: Η οικονομική εγκύκλιος 2024-2025-Εγκαιρα η κατάθεση αιτήσεων μεταβολών

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2024

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Μ., στη συνεδρίασή του της 20- 08-2024 (24η), εγκρίθηκε η οικονομική εγκύκλιος πρωταθλημάτων (Α1, Α’, Β’, Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας) και Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας της αγωνιστικής περιόδου 2024 - 2025 

ΑΡΘΡΟ 1ο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΩΝΩΝ 

 Η Ε.Π.Σ. Μακεδονίας αναθέτει, εξ’ ολοκλήρου, για την αγωνιστική περίοδο 2024 - 2025 την εκτύπωση, έκδοση και οικονομική διαχείριση των εισιτηρίων όλων των αγώνων, επίσημων ή φιλικών, στα γηπεδούχα σωματεία, εκτός των αγώνων κατάταξης, play offs και play outs που διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα, καθώς επίσης και του Τελικού αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων. Οι εισπράξεις των παραπάνω αγώνων περιέρχονται, όλες, στα γηπεδούχα σωματεία, τα οποία είναι υποχρεωμένα να καταβάλουν τα έξοδα του αγώνα (αποζημίωση διαιτητών, ιατρών - υπευθύνων α’ βοηθειών, παρατηρητών κλπ). Οι εισπράξεις των αγώνων κατάταξης, του Τελικού αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, καθώς επίσης και των αγώνων play offs και play outs που διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα, περιέρχονται, όλες, στην Ένωση, η οποία είναι υποχρεωμένη να καταβάλει τα έξοδα των αγώνων αυτών (διαιτησία, αποζημίωση παρατηρητή, ιατρού - υπεύθ. α’ βοηθειών, ποσοστά γηπέδων κλπ). 

 ΑΡΘΡΟ 2ο: ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 

 Τα εισιτήρια εκτυπώνονται και εκδίδονται από τα γηπεδούχα σωματεία. Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίστηκαν από 3,00 έως 5,00 ευρώ, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης (Δ.Σ. της 20-08- 2024), για τους αγώνες πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών (Α1 , Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας) και Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της αγωνιστικής περιόδου 2024 – 2025. Οποιαδήποτε φορολογική ή άλλη υποχρέωση προκύπτει από τη διαχείριση εισιτηρίων πρέπει να τακτοποιείται από τα σωματεία. 

2 -- Οι εισπράξεις κάθε αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, ανήκουν στο γηπεδούχο σωματείο. Η Ένωση, για τη διευκόλυνση των σωματείων και την απλοποίηση των διαδικασιών, εκχωρεί το ποσοστό της (15 %) στα γηπεδούχα σωματεία, και σε αντιστάθμισμα της απώλειας των εσόδων της από τα ποσοστά αγώνων, τα σωματεία υποχρεώνονται να καταβάλουν στο ταμείο της Ένωσης, εκτός των σωματείων της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, τα παρακάτω συνολικά ποσά για την αγωνιστική περίοδο 2024 - 2025:  Σωματεία Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ποσά απόδοσης 250,00 ευρώ  Σωματεία Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ποσά απόδοσης 200,00 ευρώ  Σωματεία Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ποσά απόδοσης 50,00 ευρώ 

 Τα ποσά αυτά θα αποδοθούν σε δύο (2) ισόποσες δόσεις (1η δόση μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2024 και 2η δόση μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2025). Σε περίπτωση μη καταβολής, έστω και μίας από τις παραπάνω δόσεις, η Ε.Π.Σ.Μ. διατηρεί το δικαίωμα να μην ορίσει τους αγώνες του σωματείου, αποκλείοντάς το από τους επόμενους αγώνες, μέχρι την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων δόσεων. 

 ΑΡΘΡΟ 3ο: ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ Ότι δεν προβλέπεται από την παρούσα εγκύκλιο θα ρυθμίζεται από τις σχετικές διατάξεις του Κ.Α.Π. Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων ή άλλες σχετικές διατάξεις ή με αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.


ΕΓΚΑΙΡΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ
Τα σωματεία της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που αγωνίζονται στην α’ φάση του 54ου κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων πρέπει να καταθέσουν ΑΜΕΣΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ τις αιτήσεις μεταβολών στην ΕΠΣΜ (μετεγγραφές ή επανεγγραφές ή πρώτες εγγραφές), με όλα τα δικαιολογητικά και τα ηλεκτρονικά παράβολα της ΕΠΟ, προκειμένου να σταλούν άμεσα στην ΕΠΟ και για να μην υπάρξει πρόβλημα ΜΗ συμμετοχής των ποδοσφαιριστών τους στο κύπελλο.

Η κατάθεση των αιτήσεων μεταβολών, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, των ποδοσφαιριστών τους οποίους θα εγγράψουν τα σωματεία, μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρεις (3) τρόπους :

1) Με αυτοπρόσωπη παρουσία, στα γραφεία της ΕΠΣΜ

2) Με αποστολή όλων των δικαιολογητικών με ταχυδρομική συστημένη επιστολή ή με courier στη διεύθυνση της ΕΠΣΜ.

Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Υπόψη Τμήματος Μητρώου δελτίων ποδοσφαιριστών

Τσιμισκή 31, Τ.Κ. 54624, Θεσσαλονίκη

3) Ηλεκτρονική αποστολή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την έκδοση δελτίου αθλητικής ιδιότητας ποδοσφαιριστή ΜΟΝΟΝ στην ηλεκτρονική διεύθυνση karageorgiou@epsm.gr .

Όλα τα δικαιολογητικά, καθώς και η απόδειξη κατάθεσης του αντίστοιχου ηλεκτρονικού παράβολου στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Εθνική Τράπεζα, θα πρέπει να στέλνονται σε μορφή αρχείου pdf ενώ η φωτογραφία του ποδοσφαιριστή σε μορφή αρχείου jpg. Επισημαίνεται ότι δε θα γίνονται αποδεκτές αιτήσεις μεταβολών ή λοιπά δικαιολογητικά σκαναρισμένα ή φωνογραφημένα από κινητό τηλέφωνo

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.