ΕΠΣΜ: Η νέα Α1

Metrosport Team26 Ιουλίου 2023


Η Αναγέννηση Επανομής πήρε το εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Εθνική, ο Εθνικός Σοχού αναμένεται μετά και τις κινήσεις της ΕΠΣΜ να παίξει στην Α1 καθώς θα τροποποιηθεί σχετική διάταξη του ΚΑΠ, ενώ σύμφωνα με τα ισχύοντα δεν θα κατεβεί στη μεγάλη κατηγορία της Ενωσης η Δόξα Πενταλόφου.

Ετσι θα έχουμε δύο ομίλους των δέκα ομάδων ή όπως όλα δείχνουν έναν όμιλο των δέκα και έναν των έντεκα ομάδων.

1. Ιωνικός, 2. Ολυμπιακός Κυμίνων. 3. Κεραυνός Ωραιοκάστρου, 4. Δόξα Ασσήρου, 5. Ιάσων Αυγής, 6. Eθνικός Σοχού. 7. Αγροτικός Αστέρας, 8. ΑΕ Ευόσμου, 9. Ελευθεριακός, 10. Ηρακλής Αμπελοκήπων. Όπως αναφέραμε ένας όμιλος θα έχει δέκα ομάδες και ένας όμιλος θα έχει έντεκα ομάδες. 11. Παύλος Μελάς, 12. Φοίνικας Πολίχνης, 13. ΑΕ Καλλιθέας, 14. Ακρίτες Συκεών. 15. Ηρακλής Θερμαϊκού, Ανατολική (κεντροανατολική) Θεσσαλονίκη: 1. ΑΟ Καρδίας, 2. Αετός Βασιλικών, 3. Απόλλων Κ. Σχολαρίου, 4. Μαραθώνας, 5. Αχιλλέας Τριανδρίας, 6. ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Προβιβασμός-υποβιβασμός

Σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στη συγκέντρωση των σωματείων της ΕΠΣΜ εφόσον οι ομάδες είναι 22 θα πέσουν από την Α1 οχτώ ομάδες ώστε να οδηγηθούμε την επόμενη περίοδο στην Α1 σε έναν όμιλο.

Αν οι ομάδες είναι 21 όπως αναμένεται,  τότε θα πέσουν επτά ομάδες.

Από την άλλη να αναφέρουμε ότι στον όμιλο των έντεκα ομάδων οι αγωνιστικές είναι 22 με δύο ρεπό για τις ομάδες ενώ στον όμιλο των δέκα ομάδων οι αγωνιστικές είναι 18.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.