ΕΠΣΜ: Η Eurolamp Α1 στο μικροσκόπιο

Χρήστος Λιάπης24 Οκτωβρίου 2024

Προβάδισμα πέντε βαθμών έχουν αποκτήσει οι Ακρίτες Συκεών μετά τη συμπλήρωση της 8ης αγωνιστικής στην Eurolamp A1 της ΕΠΣΜ.

Ο πρώτος της βαθμολογίας είναι πρωταθλητής αλλά μαζί με τον δευτεραθλητή που θα προκύψει μετά τα πλέι οφ θα παίξει στα μπαράζ ανόδου με πρωταθλητές άλλων ΕΠΣ (σε διαφορετικούς ομίλους) για την άνοδο στη Γ' Εθνική. 

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 2η , την 3η , την 4η και την 5η θέση στην Α1 της ΕΠΣΜ θα αγωνιστούν στα play offs σ’ ένα μίνι πρωτάθλημα των τριών (3) αγωνιστικών. Οι βαθμοί που θα συγκεντρώσουν μετά την ολοκλήρωση των τριάντα (30) αγωνιστικών θα μεταφερθούν, εφόσον προηγουμένως διαιρεθούν με το συντελεστή 2. Η σειρά των αγώνων θα διεξαχθούν με τον παρακάτω κλειδάριθμο: 1 η αγωνιστική: 1 Χ 4, 2 Χ 3. 2η αγωνιστική: 1 Χ 3, 2 Χ 4 και 3η αγωνιστική: 1 Χ 2, 3 Χ 4.

Οι τρεις (3) τελευταίες ομάδες που θα καταλάβουν τη 16η , τη 15η και τη 14η θέση στον όμιλο υποβιβάζονται απ’ ευθείας. Στα πλέι άουτ θα παίξουν: 8 - 13, 9 – 12 και 10 – 11 (διπλό πλεονέκτημα θα έχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν την 8η , την 9η και τη 10η θέση). Σε περίπτωση, όμως, κατά την οποία υπάρξει βαθμολογική διαφορά μεταξύ των διαγωνιζομένων ομάδων επτά βαθμών και άνω, τότε η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί.

Οι Ακρίτες Συκεών διατηρούν το απόλυτο των βαθμών. Παρακάτω παραθέτουμε την βαθμολογία, την βαθμολογία εντός έδρας και την βαθμολογία εκτός έδρας.

Στα πλέι οφ θα παίξουν οι ομάδες από την δεύτερη μέχρι την πέμπτη θέση.

Στα πλέι άουτ τα ζευγάρια 8-13, 9-12 και 10-11 εκτός και αν η διαφορά τους είναι επτά βαθμοί ή και παραπάνω. Οι γηπεδούχοι αν χάσουν, έχουν και δεύτερη ευκαιρία.



Βαθμολογία εντός έδρας

Διατηρούν το αήττητο Ακρίτες, ΑΕ Πυλαίας, Δόξα Ασσήρου, Κεραυνός Ωραιοκάστρου

Βαθμολογία εκτός έδρας

Μόνο νίκες έχουν οι Ακρίτες


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.