ΕΠΣΜ: Σήμερα η κλήρωση Κυπέλλου-Εγκαιρα οι αιτήσεις μεταβολών-Σίσκος: «Καμία παράταση»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 και ώρα 18.00 στα γραφεία της ΕΠΣΜ (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της α’ και της β’ φάσης του 54ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων.

Καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων που δήλωσαν συμμετοχή στο κύπελλο να παραβρεθούν στην κλήρωση.

Οι αγώνες της α’ φάσης με τη συμμετοχή των ομάδων της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 7 – 8 Σεπτεμβρίου 2024 και οι αγώνες της α’ φάσης με τη συμμετοχή των ομάδων της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Σεπτεμβρίου 2024.


Εγγραφή των σωματείων στο μητρώο της Γ.Γ.Α. μέχρι 31 Αυγούστου 2024

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας υπενθυμίζεται στα σωματεία της ότι στις 31 Αυγούστου 2024 λήγει η προθεσμία επικαιροποίησης της εγγραφής τους στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (καταληκτική ημερομηνία).

Όλα τα σωματεία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ μέχρι την παραπάνω ημερομηνία να υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ στην σχετική πλατφόρμα (e-Kouros).

Τα σωματεία αν δεν εγγραφούν στο μητρώο της Γ.Γ.Α. θα αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις που προβλέπονται στον ισχύοντα αθλητικό νόμο.

Έγκαιρη κατάθεση των αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών

Το Σαββατοκύριακο 7 - 8 Σεπτεμβρίου 2024 πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τα σωματεία της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και των υπολοίπων κατηγοριών (Α’, Β’, Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία) που συμμετέχουν στο 54ο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων και θ’ αγωνιστούν στην α’ φάση της διοργάνωσης να καταθέσουν ΑΜΕΣΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ τις αιτήσεις μεταβολών στην ΕΠΣΜ (μετεγγραφές ή επανεγγραφές ή πρώτες εγγραφές), με όλα τα δικαιολογητικά και τα ηλεκτρονικά παράβολα της ΕΠΟ.

Η κατάθεση των αιτήσεων μεταβολών, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, των ποδοσφαιριστών τους οποίους θα εγγράψουν τα σωματεία, μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρεις (3) τρόπους :

1) Με αυτοπρόσωπη παρουσία, στα γραφεία της ΕΠΣΜ

2) Με αποστολή όλων των δικαιολογητικών με ταχυδρομική συστημένη επιστολή ή με courier στη διεύθυνση της ΕΠΣΜ.

Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Υπόψη Τμήματος Μητρώου δελτίων ποδοσφαιριστών

Τσιμισκή 31, Τ.Κ. 54624, Θεσσαλονίκη

3) Ηλεκτρονική αποστολή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την έκδοση δελτίου αθλητικής ιδιότητας ποδοσφαιριστή ΜΟΝΟΝ στην ηλεκτρονική διεύθυνση karageorgiou@epsm.gr .

Όλα τα δικαιολογητικά, καθώς και η απόδειξη κατάθεσης του αντίστοιχου ηλεκτρονικού παράβολου στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Εθνική Τράπεζα, θα πρέπει να στέλνονται σε μορφή αρχείου pdf ενώ η φωτογραφία του ποδοσφαιριστή σε μορφή αρχείου jpg. Επισημαίνεται ότι δε θα γίνονται αποδεκτές αιτήσεις μεταβολών ή λοιπά δικαιολογητικά σκαναρισμένα ή φωνογραφημένα από κινητό τηλέφωνο.

Σε περίπτωση που ΔΕΝ κατατεθούν ΕΓΚΑΙΡΑ οι αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών, υπάρχει ο κίνδυνος να ΜΗΝ εκδοθούν ΑΜΕΣΑ τα νέα δελτία και οι ποδοσφαιριστές να ΜΗΝ μπορούν ν’ αγωνιστούν στους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, καθώς οι ημερομηνίες τέλεσης των αγώνων θα τηρηθούν όπως έχουν, ήδη, ανακοινωθεί από την ΕΠΣ Μακεδονίας και δεν θα δοθεί καμία παράταση.

Συγκεκριμένα:

Το Σαββατοκύριακο 7 - 8 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της α’ φάσης του 54ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων με τη συμμετοχή όλων των ομάδων της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το Σαββατοκύριακο 14 - 15 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της β’ φάσης του 54ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων με τη συμμετοχή των ομάδων της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που θα προκριθούν από την α’ φάση, και οι αγώνες της α’ φάσης με τη συμμετοχή των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή από τη Β’ και τη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Το Σαββατοκύριακο 21 - 22 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και διεξαχθούν οι αγώνες της β’ φάσης του 54ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων με τη συμμετοχή των ομάδων της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που θα προκριθούν από την α’ φάση.

Το Σαββατοκύριακο 28 - 29 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Oκτωβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας

Σίσκος: Καμία παράταση

Ο πρόεδρος της επιτροπής Πρωταθλημάτων Δημήτρης Σίσκος κατά τη διάρκεια των κληρώσεων των Πρωταθλημάτων αναφέρθηκε στην έγκαιρη κατάθεση των αιτήσεων μεταβολών καθώς δεν θα υπάρξει καμία παράταση στην έναρξη των Πρωταθλημάτων


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.