ΕΠΣΜ: Λήγει η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής στην Α1

Metrosport Team16 Ιουλίου 2024

Η κατάθεση δηλώσεων συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο των σωματείων της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 (καταληκτική ημερομηνία)

Τα σωματεία της Α1 υποχρεούνται μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 να καταθέσουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων, όπως και το παράβολο για την έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή.

Η παραπάνω ημερομηνία είναι καταληκτική και με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης δεν θα δοθεί καμία παράταση, προκειμένου να γίνει έγκαιρα ο σχεδιασμός σ’ όλες τις κατηγορίες για νέα αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025.

Οι καταληκτικές ημερομηνίες κατάθεσης δηλώσεων συμμετοχής σε κύπελλο και πρωτάθλημα


Τα σωματεία της Γ’ Εθνικής και της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (υποχρεωτικά) και οι Ερασιτεχνικές ομάδες των ΠΑΕ, της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (προαιρετικά) υποχρεούνται να καταθέσουν ηλεκτρονικά δήλωση συμμετοχής στο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων περιόδου 2024 – 2025 το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024.

Τα σωματεία της Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας υποχρεούνται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 να καταθέσουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα, ενώ τα σωματεία της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024.

Επίσης, πρέπει να καταθέσουν και το παράβολο για την έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή.


 ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Σ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Α1: Το Σαββατοκύριακο 7 – 8 Σεπτεμβρίου.
Α' κατηγορία: Το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Σεπτεμβρίου 
Β' κατηγορία: Το Σαββατοκύριακο 28 - 29 Σεπτεμβρίου.
Γ' κατηγορία: Το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Οκτωβρίου.


Β. ΕΝΑΡΞΗ 54ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Το Σαββατοκύριακο 7 – 8 Σεπτεμβρίου 2024 θα διεξαχθούν οι αγώνες (νοκ άουτ) της 1ης φάσης του 54ου κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων με τη συμμετοχή (υποχρεωτική) των σωματείων της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και των ερασιτεχνικών ομάδων Π.Α.Ε. (προαιρετική).

Το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Σεπτεμβρίου 2024: Αγώνες (νοκ άουτ) της 2ης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων των σωματείων της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα προκριθούν από την 1η φάση και οι αγώνες (νοκ άουτ) της 1ης φάσης  με τη συμμετοχή των σωματείων της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα δηλώσουν συμμετοχή, καθώς είναι προαιρετική.

Το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Σεπτεμβρίου 2024 θα διεξαχθούν οι αγώνες (νοκ άουτ) της 2ης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων των σωματείων της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα προκριθούν από την 1η φάση.

Τα σωματεία της Α1 (υποχρεωτική συμμετοχή) θα ενταχθούν στο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων στη 3η φάση και τα σωματεία της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (υποχρεωτική συμμετοχή) θα ενταχθούν στη 4η φάση των αγώνων.

Σωματεία που δεν έχουν την τεχνογνωσία για την ως άνω διαδικασία, παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη γραμματεία, προκειμένου να τους δοθούν οι σχετικές οδηγίες και διευκρινήσεις (info@epsm.gr, kitsou@epsm.gr).











Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube










Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.