ΕΠΣΜ: Αντίπαλοι νονός και βαφτισιμιός

Χρήστος Λιάπης16 Σεπτεμβρίου 2024


Ιδιαιτερότητα του αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣΜ Αξιός Ανατολικού-ΠΑΟ Κουφαλίων 2-2, 4-5 στα πέναλτι, ήταν ότι βρέθηκαν αντίπαλοι ο προπονητής του συγκροτήματος των Κουφαλίων Περικλής Παπακωνσταντίνου με τον βαφτισιμιό του ποδοσφαιριστή του Αξιού Θεμιστοκλή Κατσαρέα.

Ο νικητής έστω στα πέναλτι προπονητής των Κουφαλίων Περικλής Παπακωνσταντίνου επισήμανε: 

«Είχα την χαρά να αντιμετωπίσω ως αντίπαλο τον αγαπημένο μου βαφτισιμιό Κατσαρέα Θεμιστοκλή,  τον οποίο μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και ήταν αρκετά επιδραστικός στο παιχνίδι των γηπεδούχων.

Εύχομαι στην ποιοτική ομάδα του Ανατολικού καλή συνέχεια και στον φίλο Κώστα Κεχαγιά, την ψυχή της ομάδας που είχα την χαρά να τον έχω παίκτη πριν αρκετά χρόνια, καλή δύναμη. Ακόμη να ευχηθώ περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Αξιού που τραυματίστηκε».

Για το παιχνίδι επισήμανε: «Μας προβλημάτισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και αντί να είμαστε σε θέση οδηγού καταφέραμε να είμαστε πίσω με δύο γκολ μέχρι το 78ο λεπτό. 

Από την άλλη όμως, όταν λίγο πριν το τέλος του αγώνα είσαι δυο γκολ πίσω και το παιχνίδι αρχίζει να μοιάζει χαμένο, ισοφαρίζεις, χάνεις διπλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις για το 2-3, εν συνέχεια παίζεις σε όλη την παράταση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής ποδοσφαιριστή μας και στο τέλος φεύγεις νικητής, έστω στην διαδικασία των πέναλτι, τότε αναγνωρίζεις τα ψυχικά αποθέματα αλλά και την ικανότητα των παικτών σου. 

Από τους 14 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, οι 9 είναι από 15 έως 17 ετών, οι οποίοι βοηθήθηκαν καταλυτικά από την ποιότητα και την προσωπικότητα των έμπειρων παικτών μας.

Ιδιαίτερο ήταν το παιχνίδι για μένα αφού μετά από χρόνια έκατσα στον πάγκο της ομάδας (του ΠΑΟ Κουφαλίων) στην οποία κυριολεκτικά μεγάλωσα και όχι μόνο».

Τελευταίο παιχνίδι που κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟ Κουφαλίων σε επίσημο παιχνίδι, ήταν τον Απρίλιο του 2019 σε αγώνα Ερμής Αμυνταίου-ΠΑΟ Κουφαλίων (0-0) για το πρωτάθλημα της Football League 2.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.