ΕΠΣΜ: Αναβαθμισμένος ο ρόλος των παρατηρητών των αγώνων

Χρήστος Λιάπης19 Σεπτεμβρίου 2024

Η συγκέντρωση των παρατηρητών των αγώνων έγινε στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος» του Αθλητικού Κέντρου της Ένωσης στη Μίκρα προκειμένου να ενημερωθούν για τα καθήκοντα τους.

Από πλευράς ΕΠΣΜ ήταν οι Σάββας Δημητριάδης, Στέφανος Τσίφκας, Κώστας Σαμαράς, Μανόλης Παπαδόπουλος.

Ενημέρωσαν τους παρατηρητές τι θέλουν από αυτούς, έδωσαν κατευθυντήριες γραμμές και παράλληλα υπήρξε συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Σάββας Δημητριάδης αλλά και ο Στέφανος Τσίφκας μίλησαν για αναβαθμισμένο ρόλο των παρατηρητών και την καλή συνεργασία που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ διαιτητών-παρατηρητών για την εύρυθμη λειτουργία των αγώνων.

Στο τέλος του πρώτου γύρου θα υπάρχει εκ νέου συγκέντρωση των παρατηρητών όπου θα αναφέρουν τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση όσον αφορά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις αλλά και τις συμπεριφορές που αντιμετωπίζουν στα γήπεδα. Θα κάνουν έκθεση για το πως είδαν την διεξαγωγή των αγώνων του πρώτου γύρου και αυτό θα επαναληφθεί και στο τέλος του Πρωταθλήματος.

Θα γίνει αποτίμηση της χρονιάς, παρατηρήσεις και αξιολογήσεις και παράλληλα θα πουν οι παρατηρητές τι δεν έχει διορθωθεί.

Ο Μανόλης Παπαδόπουλος από την πλευρά του είπε στους παρατηρητές ότι μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων, θα πρέπει να έχουν επαφή με τον γιατρό του αγώνα και να γίνεται έλεγχος του απινιδωτή (να μην έχει δηλαδή ληγμένα ηλεκτρόδια). Ακόμη να είναι έγκαιρη η προσέλευση τους, να βοηθάνε τους δημοσιογράφους, να ελέγχουν ποιοι κάθονται στους πάγκους και όλες οι πόρτες περιμετρικά του γηπέδου να είναι κλειδωμένες.






Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.