ΕΠΣΜ: Αλλαγές γηπέδων, ποινές, φινάλε μεταγραφών

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2023

ΕΠΣ Μακεδονίας: Κατάθεση αιτήσεων μεταβολών

μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 16.00

Το Τμήμα μητρώου δελτίων της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ενημερώνει τους παράγοντες των σωματείων και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, ενόψει της λήξης της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, ότι μπορούν έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 16.00 να καταθέτουν αιτήσεις μεταβολών για τις παρακάτω κινήσεις: ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ, ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ, ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ, ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ, ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ)

Πειθαρχική Επιτροπή / ΕΠΣΜ: Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα ανδρών και σε αξιωματούχο

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου και του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου 2023 στα πρωταθλήματα ανδρών.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας οι: Προβατίδης Χ. (Ολυμπιακός Κυμίνων), Θεοδωρίδης Α. (Αγροτικός Αστέρας), Ιωαννίδης Α. (Πανόραμα) και Βούρδας Α. (Πανόραμα).

Επίσης, επιβλήθηκε η ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αξιωματούχο, Δ. Χασιώτη (προπονητής του Ολυμπιακού Κυμίνων).

Αλλαγές γηπέδων

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνονται οι παρακάτω αλλαγές σε γήπεδα:

Α. Ο αγώνας του 3ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ΔΑΣ Ωραιοκάστρου – Απόλλων Καλαμαριάς θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/10/2023 και ώρα 16.30 στο γήπεδο Φιλαδέλφειας, αντί στο γήπεδο Ωραιοκάστρου.

Β. Ο αγώνας του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας Αισχύλος Ωραιοκάστρου – Κανονιέρηδες θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/10/2023 και ώρα 16.30 στο γήπεδο Φιλαδέλφειας, αντί στο γήπεδο Πενταλόφου.

Εφαρμογή της οικονομικής εγκυκλίου

της αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024

Καταβολή της α’ δόσης

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας καλούνται τα σωματεία της Α1, Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας να καταθέσουν στο ταμείο της Ενωσης την α’ δόση (Νοέμβριος 2023) του ποσού που τους αναλογεί από την εκχώρηση διάθεσης των εισιτηρίων, όπως υποχρεούνται σύμφωνα με την οικονομική εγκύκλιο της αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024.

Υπενθυμίζεται ότι το ποσό της α’ δόσης που αντιστοιχεί ανά σωματείο της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι 125,00 ευρώ, της Α’ κατηγορίας είναι 100,00 ευρώ και της Β’ κατηγορίας είναι 25,00 ευρώ. Τα σωματεία της Γ’ κατηγορίας εξαιρούνται και δεν έχουν καμία υποχρέωση.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.