ΕΠΣ Μακεδονίας: Κατάθεση αιτήσεων μεταβολών μέχρι την Παρασκευή/Ποινές ΕΠΣΜ

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2023

Το Τμήμα μητρώου δελτίων της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ενημερώνει τους παράγοντες των σωματείων και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, ενόψει της λήξης της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, ότι μπορούν έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 16.00 να καταθέτουν αιτήσεις μεταβολών για τις παρακάτω κινήσεις:

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ)

ΕΠΣ Μακεδονίας: Ενημέρωση για την έκδοση δελτίων νεαρών ποδοσφαιριστών, γεννηθέντων τα έτη 2010 και 2011

Από Τμήμα μητρώου δελτίων της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται στα σωματεία της και τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι γεννημένοι τα έτη 2010 και 2011, ότι πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εκδώσουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας ΕΠΟ για να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα υποδομών της Ένωσής. Είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν αντί της φωτοτυπίας ταυτότητας, πιστοποιητικό γέννησης χωρίς ταυτοπροσωπία (χωρίς φωτογραφία θεωρημένη για την ταυτοπροσωπία), συνοδευόμενο με τη φωτοτυπία ταυτότητας του κηδεμόνα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος συναινεί στην αίτηση μεταβολών για την πρώτη εγγραφή του.

Έπειτα από οδηγία της ΕΠΟ, η Ένωση υποχρεούται να διατηρεί λίστα των συγκεκριμένων δελτίων και να την κοινοποιεί στο Τμήμα μητρώου ποδοσφαιριστών της Ομοσπονδίας.

Επίσης, επισημαίνεται, σύμφωνα πάντα με την οδηγία της Ομοσπονδίας, ότι είναι υποχρεωμένοι (σωματεία και γονείς) να προσκομίζουν στην Ένωση φωτοτυπίες των δελτίων ταυτότητας των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, εντός εξαμήνου και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, τα συγκεκριμένα δελτία θα ανακληθούν.

Συναντήσεις με τα σωματεία Δυτικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης

για τα πρωταθλήματα Υποδομών

από Κ 7 έως Κ 13 (9 Χ 9)

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι σε συνεργασία με την ΕΑΚΕ (Ένωση Αθλητικών Κέντρων Ελλάδος) θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις με τους υπευθύνους των σωματείων της Δυτικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Υποδομών από Κ 7 έως Κ 13 (9 Χ 9) και αγωνίζονται στα Αθλητικά Κέντρα, προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων της αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024.

Η πρώτη συνάντηση με τους υπευθύνους των σωματείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 20.00 στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού και η δεύτερη συνάντηση με τους υπευθύνους των σωματείων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και 20.00 στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος» στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μίκρα.

Πειθαρχική Επιτροπή / ΕΠΣΜ: Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα ανδρών και σε αξιωματούχο

(Ορθή επανάληψη)

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023 στα πρωταθλήματα ανδρών.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν δεκατρείς (13) ποδοσφαιριστές και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας οι: Ματζίρης Α. (Ομόνοια Σίνδου), Γεωργουσόγλου Ν. (Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου), Φοινικόπουλος Δ. (Ορφέας Σουρωτής), Τριανταφυλλίδης Κ. (Κισσός Χορτιάτη), Κουτρότσιος Π. (Αναγέννηση Αγίου Ιωάννη), Καλογιάννης Κ. (ΑΕ Πυλαίας), Σωτηριάδης Κ. (Δόξα Αδένδρου), Βογιατζής Ν. (Μαγνησιακός Ιωνίας), Σαρηγιαννίδης Ι. (Αισχύλος Ωραιοκάστρου), Μαυρουδής Α. (ΠΑΟΚ Σταυρού), Αδαμίδης Χ. (Κεραυνός Μονοπηγάδου),

με ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών ο: Scura R. (Νίκη Ηρακλείου)

και με ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών ο: Παπάζης Α. (ΑΠΣ Ασκού).

Επίσης, επιβλήθηκε η ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αξιωματούχο, Κ. Κόνου (εκπρόσωπος του ΑΜΣ Νικόπολη).

Εφαρμογή της οικονομικής εγκυκλίου

της αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024

Καταβολή της α’ δόσης

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας καλούνται τα σωματεία της Α1, Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας να καταθέσουν στο ταμείο της Ενωσης την α’ δόση (Νοέμβριος 2023) του ποσού που τους αναλογεί από την εκχώρηση διάθεσης των εισιτηρίων, όπως υποχρεούνται σύμφωνα με την οικονομική εγκύκλιο της αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024.

Υπενθυμίζεται ότι το ποσό της α’ δόσης που αντιστοιχεί ανά σωματείο της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι 125,00 ευρώ, της Α’ κατηγορίας είναι 100,00 ευρώ και της Β’ κατηγορίας είναι 25,00 ευρώ. Τα σωματεία της Γ’ κατηγορίας εξαιρούνται και δεν έχουν καμία υποχρέωση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.