ΕΠΣ Κοζάνης: Παντελής Καπετάνος και Ευστάθιος Κωνσταντινίδης προπονητές των Μικτών

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

 Παντελής Καπετάνος και Ευστάθιος Κωνσταντινίδης είναι οι νέοι προπονητές των Μικτών ομάδων

Η τεχνική επιτροπή μικτών ομάδων της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κοζάνης γνωστοποιεί την συνεργασία της με δύο νέους προπονητές καθώς και νέο τεχνικό διευθυντή που θα πλαισιώσουν τις Μικτές ομάδες της Ένωσης για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024- 2025.
Με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κοζάνης αποφασίστηκε η συνεργασία με τους κ.κ. Παντελή Καπετάνο και Ευστάθιο Κωνσταντινίδη για τις θέσεις ΕΝΩΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, όπως και με τον κ. Θεμιστοκλή Τζημόπουλο ως τεχνικό διευθυντή των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Ο κ. Καπετάνος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητών ποδοσφαίρου Δίπλωμα UEFA Α (Hellenic Football Federation) , Δίπλωμα Coaching Analysis (Your Soccer University) 2022 και ο κ. Κωνσταντινίδης είναι κάτοχος διπλώματος προπονητών ποδοσφαίρου UEFA Β' .



Ο Παντελής Καπετάνος με καταγωγή από την Ερμακιά Πτολεμαΐδας, είναι πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν ως επιθετικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 από την Κοζάνη και το 2002 μεταγράφηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Τον Ιανουάριο του 2006 έπειτα από 3,5 χρόνια στον Γηραιό μετακινήθηκε στην ΑΕΚ, όπου όμως δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του και να κερδίσει θέση στη βασική ενδεκάδα, με αποτέλεσμα να αποδεσμευτεί τον Ιούλιο του 2008.
Συνέχισε για τα επόμενα τρία χρόνια στη ρουμανική Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ το 2011 μεταπήδησε στην Κλουζ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα 2011-12 όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Την περίοδο 2013-14 επέστρεψε έπειτα από δύο χρόνια απουσίας στη Στεάουα.
Το καλοκαίρι του 2014 ανακοινώθηκε η συνεργασία του με την Ξάνθη, επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας σε αυτό της Ρουμανίας.
Δύο χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 2016 συμφώνησε με τη Βέροια, όπου στον έναν χρόνο παραμονής του είχε 24 συμμετοχές και 6 τέρματα.

Στις εθνικές ομάδες
Ο Παντελής Καπετάνος υπήρξε διεθνής με την εθνική Ελπίδων (13 συμμετοχές και 2 γκολ) ενώ το 2010 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην εθνική Ανδρών, στον εντός έδρας φιλικό αγώνα εναντίον της Σενεγάλης που διεξήχθη στον Βόλο, έχοντας τέσσερις συνολικά συμμετοχές με τη φανέλα της.
Έλαβε μέρος στα τελικά του Μουντιάλ 2010 στη Νότια Αφρική, όπου συμμετείχε στον πρώτο αγώνα εναντίον της Νότιας Κορέας.

Προπονητής Ποδοσφαίρου
Είναι κάτοχος Δίπλωμα UEFA Α (Hellenic Football Federation) 2023 , Δίπλωμα Coaching Analysis (Your Soccer University) 2022, κάτοχος επίσης Πιστοποιητικού Γνώσης Πρώτων Βοηθειών (Basic Life Support & Emergency Paediatric First Aid & AED) 2023 και Πιστοποιητικό Football 360 Summit (Sportbook) 2023.

Εμπειρία ως προπονητής
Ως προπονητής κάθισε στον πάγκο της Κοζάνης στον Α’ τοπικό (2019-2020) στη Γ’ Εθνική (2020-2021) και στο Μακεδονικό Φούφα επίσης στη Γ’ Εθνική. (2022-2023).



Ο Στάθης Κωνσταντινίδης με καταγωγή από την Κοζάνη, είναι πρώην ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία, ο οποίος αγωνιζόταν ως επιθετικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ιωνικό Βαθυλάκκου (1995).
Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Τιτάνα Σερβίων, στις Αθηναϊκές ομάδες ΠΑΟ Δόξα Βύρωνος, Κυανούς Αστήρ Βάρης, Χαραυγιακός, Βουλιαγμένη, και επέστρεψε στον Τιτάνα.
Επέστρεψε στο Νομό Κοζάνης όπου έπαιξε στις ομάδες Πρόοδο Κομνηνών, ΑΕ Περδίκκα, Μέγα Αλέξανδρο Άρδσσας, ΑΕ Ποντίων Καραγιαννίων και Αναγέννηση Πτολεμαΐδας.
Επίσης αγωνίστηκε και στην γειτονική Φλώρινα με τα χρώματα του Ερμή Αμυνταίου

Προπονητής Ποδοσφαίρου
Είναι κάτοχος Δίπλωμα UEFA B’
Η εμπειρία του ως προπονητής ποδοσφαίρου, Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Α’ ΕΠΣΚ - 2018), Δικηγορικός Σύλλογος Κοζάνης (2018-2022), Πρόοδο Κομνηνών (Β’ ΕΠΣΚ – 2018 -2019), ΑΕΠ Καραγιαννίων (Β΄ Προπονητής Α’ ΕΠΣΚ -2019), και τέλος στην ΑΕΠ Καραγιαννίων ως Β’ προπονητής στη Γ’ Εθνική το 2020.



Ο Θέμης Τζημόπουλος Κοζανίτης στην καταγωγή, έπαιζε κυρίως ως κεντρικός αμυντικός, διεθνής με την εθνική της Νέας Ζηλανδίας.

Η εμπειρία του μεγάλη ως ποδοσφαιριστής οι συμμετοχές του, στη Νέα Ζηλανδία 14 με 1 γκολ και σε συλλόγους superleague 1 και 2 488συμμετοχές με 31 γκολ.

Ξεκίνησε από την Α.Ε Κοζάνης όπου μεταγράφηκε στον Ακράτητο.
Ακολούθησαν η Βέροια η Κέρκυρα, στη συνέχεια πήγε στον Εθνικό Αστέρα και τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με την ομάδα των Ιωαννίνων έπαιξε και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αγωνίστηκε επίσης στην Πολωνική KoronaKielce και στον Λεβαδειακό. Πέρυσι ο Θέμης Τζημόπουλος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κοζάνης στη SL2
Στις μικτές ο ρόλος του θα είναι πολύ σημαντικός ως τεχνικός διευθυντής. Θα δώσει βαρύτητα στο να μεταδώσει τους νεαρούς αθλητές τις γνώσεις του επάνω στο ποδόσφαιρο αλλά και τις θυσίες που χρειάζεται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής στο να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα να γίνει δηλαδή επαγγελματίας χωρίς όμως να παραμελήσει τα μαθήματα και τις σπουδές του.





Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.