Έπος: Ο Μπράντον Τόμας πήγε στον οδοντίατρο και υποσχέθηκε γκολ

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2023

Ο Μπράντον Τόμας ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του χθεσινού θριάμβου του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη αφού σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ του. Κάτι που ο Ισπανός το πίστευε και το... προανήγγειλε!

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο από την επίσκεψη του στον οδοντίατρο. Εκεί τον συνάντησε νεαρή φίλη της ομάδας που του είπε: «Την Κυριακή, θα βάλεις γκολ». Ο Ισπανός φορ του ΠΑΟΚ με περίσσια σιγουριά απάντησε μονολεκτικά: «Φυσικά»!

@fenakii02 ΤΟΝ ΑΚΟΎΣΑΤΕ ΕΤΣΙ??? Την Κυριακή παίζουμε να σκοράρει!⚽️Πρώτη φορά που ανεβάζουμε ένα τέτοιου είδους βίντεο σε αυτό το προφίλ. Όσοι με ξέρετε καλά ξέρετε ότι φοβάμαι απελπιστικά τον οδοντίατρο! Με @Dr.Vasilispap δεν χάνεις όμως ούτε φοβάσαι… Το βίντεο είναι κωμικό οι αντιδράσεις ψεύτικες αν και ο Βασίλης έχει φάει λίγο ξύλο..😂 Ευχαριστούμε τον Brandon για τις υποκριτικές ικανότητες του και το εκθαμβωτικό του χαμόγελο το οποίο ΦΥΣΙΚΆ επιμελείται ο αγαπημένος μας γιατρός Βασίλης 🦷🫶🏼 #fyp#fyp #fyo#footballo#footballtiktoke#greeceo#paokfco#paoko#paokfootballn#dentalappointmente#teethn#dentistg#skge#thessalonikim#comicvideo ♬ πρωτότυπος ήχος - Fenia Manioudaki

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.