Εποχή Γιοβάνοβιτς και επίσημα στην Εθνική Ελλάδας

Metrosport Team01 Αυγούστου 2024

Αλλαγή σελίδας για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία. 

Με ανακοίνωση της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε για τη συμφωνία της με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος θα έχει για βοηθούς του τους Πρέντραγκ Έρακ, Νίκο Κολομπούρδα. Γυμναστής θα είναι ο Δημήτρης Δανιηλίδης και βοηθός του ο Χρήστος Καρυδόπουλος. Προπονητής τερματοφυλάκων ο Φάνης Κατεργιαννάκης και αναλυτής ο Δ. Μπρούσαλης. Όλοι θα υπογράψουν διετούς διάρκειας συμβάσης.

Επιπλέον, στην Εθνική αναλαμβάνει πόστο οι Βασίλης Τοροσίδης ως Αθλητικός Διευθυντής, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ως Αθλητικός Διευθυντής  και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ως Συντονιστής Εθνικών Ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε η πρόσληψη του κ. Γιοβάνβιτς και του επιτελείου του στην Εθνική Ανδρών, καθώς επίσης του Βασίλη Τοροσίδη και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη (αθλητικοί διευθυντές στην Εθνική Ανδρών) και του Δημήτρη Παπαδόπουλου (συντονιστής Εθνικών Ομάδων εξαιρουμένης της Ανδρών).

Αύριο στις 12 στο ξενοδοχείο Athens Marriott (Συγγρού 385) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του κ. Γιοβάνοβιτς από τον κ. Γκαγκάτση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.