ΕΠΟ: Πόσα λεφτά δίνει ο Γκαγκάτσης στον Φέλιξ Μπριχ

Γιώργος Μάντζιος01 Ιουλίου 2024

Ο Φέλιξ Μπριχ αποτέλεσε και αποτελεί διακαή πόθο της ΕΠΟ για να αναλάβει τη θέση του αρχιδιαιτητή στην Ελλάδα. Ο Γερμανός ρέφερι αρχικά εμφανίστηκε αρνητικός στην πρώτη κρούση που του έγινε, αλλά η ΕΠΟ δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη. 

Ο Μπριχ, ως εκπρόσωπος της πόλης του Μονάχου στο Euro, έχει υποχρεώσεις μέχρι τις 9 Ιουλίου (ημιτελικός στο Μόναχο) και δύο ημέρες μετά αναμένεται να βρεθεί στο Έσεν για να τιμήσει τον Ότο Ρεχάγκελ, στο φιλικό των Legent του 2004 με ομάδες επιλέκτων της UEFA. Συμπτωματικά αυτό το παιχνίδι θα το διευθύνει ο Ρομπέρτο Ροσέτι, νυν αρχιδιαιτητής της UEFA, από τον οποίο έχει ζητήσει βοήθεια ο Μάκης Γκαγκάτσης, στο θέμα του νέου αρχιδιαιτητή. 

Εκεί λοιπόν αναμένεται να γίνουν οι τελικές επαφές, με την ΕΠΟ να είναι διατεθειμένη να προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ στον Γερμανό και στους συνεργάτες του για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αν ο Μπριχ αρνηθεί και πάλι, τότε θα προκριθούν οι επόμενοι υποψήφιοι, με τη Γερμανία και την Ιταλία να είναι οι επικρατέστερες χώρες προέλευσης του νέου αρχιδιαιτητή.

Οι πρώτες αλλαγές στους πίνακες

Στο μεταξύ, ήδη υπάρχουν φήμες για τους διαιτητές που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πινάκων της Σούπερ Λίγκα, την επόμενη σεζόν. Ανάμεσα σε αυτούς συναντάει κανείς τους Μαλούτα, Μανούχο, Τζήλο και Βάτσιο, ενώ από την άλλη φαίνεται να «παλεύουν» για την άνοδο τους οι Κουκούλας, Ντάουλας και Μπούτσικος. Όπως και να έχει άπαντες αναμένεται να αξιολογηθούν και από το νέο αρχιδιαιτητή, για αυτό και υπάρχει βιασύνη να κλείσει όσο το δυνατό πιο σύντομα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.