Συνάντηση Ιβάν Σαββίδη-Μάκη Γκαγκάτση στη Χαλκιδική

Metrosport Team05 Αυγούστου 2024

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, συνάντησε τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τον κύκλο των επαφών του με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Super League. Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της κοινοποίησε και φωτογραφία από τη συνάντηση των δύο ανδρών.

Θα πρέπει ταυτόχρονα να καταγραφεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ σκοπεύει να πραγματοποιήσει και νέες ανάλογες κατ’ ίδιαν συναντήσεις στο άμεσο και στο απώτερο μέλλον, με τους υπόλοιπους μεγαλομετόχους των ΠΑΕ, με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα από την ενίσχυση της ενότητας με την ενίσχυση της ενότητας μεταξύ των συλλόγων. Υπενθυμίζεται, ότι μέχρι πρότινος ο Μάκης Γκαγκάτσης ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία του συλλόγου.

Η ευχή του Ιβάν Σαββίδη

Συνάντηση, λοιπόν, με τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ και επί 12 χρόνια στενού του συνεργάτη, Μάκη Γκαγκάτση, είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη ΧαλκιδικήΟ Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε από κοντά τον Μάκη Γκαγκάτση, για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ και του ευχήθηκε τα καλύτερα στη δύσκολη και σημαντική νέα αποστολή του στην κεφαλή της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.