Επιβεβαίωση Metrosport: Έρχεται αθλητικός διευθυντής από την Ρωσία

Κώστας Πετρωτός20 Δεκεμβρίου 2023

Έκανε αίσθηση χθες (19/12) το δημοσίευμα της «Μ» για την κινητικότητα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για την έλευση νέου αθλητικού διευθυντή. Από το πρωί συζητήθηκε αρκετά και στον αέρα του Metropolis και λίγες ώρες αργότερα υπήρξαν παρόμοια ρεπορτάζ, αφού και από τα γραφεία της Τούμπας έμμεσα παραδέχονταν ότι υφίσταται το θέμα.

Τα νεότερα στοιχεία που προέκυψαν και επικυρώνουν και την λογική με την οποία ο ΠΑΟΚ κάνει την επιλογή του, όπως αναλύσαμε χθες, αφορούν στην προέλευση του νέου αθλητικού διευθυντή. Πρόκειται για άνθρωπο του ποδοσφαίρου που προέρχεται από την Ρωσία και προφανώς, για εκείνον, έχουν ιδία άποψη ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του Γιώργος.

Ο δεύτερος είναι και εκείνος που κινεί κυρίως το συγκεκριμένο θέμα, καθώς έχει πολύ ενεργό ρόλο στον σχεδιασμό της ομάδας και από κοινού με τον πατέρα του έχουν αποφασίσει ότι είναι απαραίτητη η παρουσία ενός αθλητικού διευθυντή.

Προφανώς και το γεγονός ότι η επιλογή θα γίνει πιθανόνατα από την αγορά της Ρωσίας έχει να κάνει με την ακόμη πιο στενή συνεργασία του νέου αθλητικού διευθυντή με τον πρωτότοκο γιο του Ιβάν Σαββίδη που είναι και εκείνος που δίνει το τελικό ΟΚ.

Επιπλέον, αυτή την φορά θα υπάρχει από την αρχή στενή συνεργασία ανάμεσα στον νέο αθλητικό διευθυντή και το τμήμα των σκάουτς που έχει χτίσει εδώ και χρόνια η ΠΑ και που η αλήθεια είναι είχε αποκοπεί εντελώς από την όλη διαδικασία λειτουργίας επί ημερών Ζοσέ Μπότο που είχε επιλέξει να φέρει δικούς του συνεργάτες και τους είχε βάλει στο περιθώριο. Από την στιγμή που υπάρχει η πρότερη εμπειρία στο θέμα «αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ», καλό είναι να χρησιμοποιηθεί για να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.