Επιτυχής η ημερίδα για την παραβατικότητα και την κακοποίηση ανηλίκων

Metrosport Team01 Ιουνίου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Ανηλικότητα: Σύγχρονες παρεμβάσεις στη νεανική παραβατικότητα και την κακοποίηση ανηλίκων» που διοργανώθηκε στην Περαία.

Ο συνεδριακός χώρος του ΚΑΠΠΑ 2000 φιλοξένησε την ημερίδα στην οποία θίχτηκαν θέματα σχετικά με τη βία και την παραβατικότητα σε νεαρές ηλικίες. Καλεσμένος ήταν και ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος θυμήθηκε στιγμές από ένα παιχνίδι με τον Άρη όταν είχε δεχθεί ένα «φορτηγό» μπουκάλια όπως είπε αλλά δεν γύρισε να κοιτάξει σε αντίθεση με τον Όσκαρ Γκαρθία που για ένα ρολό χαρτιού το παιχνίδι δεν έγινε και ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε και έχασε το πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε και την τωρινή κατάσταση στα σχολεία και αφηγήθηκε μια δική του ιστορία θέλοντας να δείξει τη διαφορά του τότε και του τώρα.

Στην ημερίδα μίλησε ακόμη ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Τοξικολογίας του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, Νικόλαιος Ράϊκος, ενώ παρευρέθηκαν οι Γουρσουζακος, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, ο Γιουτικας Αντιπεριφερειάρχης, ο Συμεών Γιαννακίδης Πρόεδρος ΔΕΥΑΘ και από τον όμιλο Metromedia, o Δήμος Βαρδάκης. 

Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζονται οι Βασίλης Αραμπατζής από τα παιδιά της Πιάτσας, ο Δήμος Βαρδάκης, Άγγελος Αναστασιάδης, Μητροπολίτης  Βρυουλων Παντελεήμων και ο Συμεών. Γιαννακίδης






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.