Επίθεση Τζώρτζογλου σε Φιλιππούση: «Φυτεύτηκε στην ΕΠΟ»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2024

Νέες «ανακατωσούρες» προέκυψαν στην ΕΠΟ, με τον εκπρόσωπο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου να ανοίγει... μέτωπο κατά του CEO της Ομοσπονδίας, Ιάκωβου Φιλιππούση, στην πρόσφατη γενική συνέλευση που έλαβε χώρα. Μάλιστα, ακούστηκαν βαριές κατηγορίες προς το πρόσωπο του τελευταίου, ο οποίος φυσικά δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και αντέδρασε.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Τζώρτζογλου σχολίασε στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ότι «είναι αποτυχία ότι η Γεωργία προχωράει και εμείς βλέπουμε τη διοργάνωση από τους καναπέδες. Είναι και το Κύπελλο που ευτυχώς αλλάζει διοίκηση γιατί ο επόμενος τελικός θα γινόταν και χωρίς παίκτες. Ο κ. Μπαλτάκος ήταν τύποις πρόεδρος. Προσωπικά πήρα ερέθισμα από κάποια χάλια που δημιουργεί ο κ. Φιλιππούσης. Τέσσερις ή πέντε μέρες πριν ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την Εκτελεστική Επιτροπή με κατήγγειλε στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Γιατί δεν το έκανες με τον κ. Μαρινάκη που σε αποκάλεσε ρόμπα ή με άλλους; Ο κ. Φιλιππούσης ήταν δημοσιογράφος του μπάσκετ και κάποια στιγμή φυτεύτηκε στην ΕΠΟ. Από τα λάθη και τις μ@@@ίες του θα πληρώσει η ΕΠΟ μισό εκατομμύριο ευρώ. Και τα πρόστιμα επίσης για την ΕΠΟ. 

Εάν δεν τα κάνατε εσείς αυτά τα λάθη θα ζητήσω συγγνώμη αλλά τα κάνετε εσείς αυτά τα λάθη. Πήγατε ως υπάλληλος να ρίξετε από την προεδρία τον κ. Μπαλτάκο με μη απαρτία. Αυτό δεν είναι ηθικό»

Όπως ήταν αναμενόμενο, όσο έκανε αυτές τις τοποθετήσεις επήλθε και ένταση από την πλευρά του Φιλιππούση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.