Επίθεση Μουσουλμάνων σε Σαλάχ για το χριστουγεννιάτικο μήνυμα

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2023

Έντονη κριτική δέχθηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ από μερίδα της μουσουλμανικής κοινότητας για την ανάρτηση που έκανε για τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Ο Αιγύπτιος δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου κάνοντας αναφορά στον πόλεμο αλλά και δίνοντας ευχές στους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που οι οικογένειες μαζεύονται και γιορτάζουν. Με τον βάναυσο πόλεμο που διεξάγεται στη Μέση Ανατολή, ειδικά με τον θάνατο και την καταστροφή στη Γάζα, φέτος φτάνουμε στα Χριστούγεννα με πολύ βαριά καρδιά και μοιραζόμαστε τον πόνο αυτών των οικογενειών που θρηνούν την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων. Σας παρακαλούμε να μην τους ξεχάσετε και να μην συνηθίσετε τον πόνο τους. Καλά Χριστούγεννα». 

Οι μουσουλμάνοι δεν γιορτάζουν τα Χριστούγεννα αλλά ορισμένοι συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της χριστιανικής γιορτής. Μάλιστα, κάποιος έγραψε ότι ο Σαλάχ είναι «ντροπή για τον μουσουλμανικό κόσμο», ενώ ένας άλλος δήλωσε ότι είναι «απογοητευμένος» με τη συμπεριφορά του. Ένας άλλος τόνισε: «Αυτό είναι τόσο άξεστο Σαλάχ, είσαι μουσουλμάνος όχι χριστιανός. Τα Χριστούγεννα μας είναι τον Απρίλιο, ντροπή σου αδερφέ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.