«Επίθεση» Λούκα Τόνι σε Γκουαρντιόλα: «Κατέστρεψες το ποδόσφαιρο»!

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Η διάθεση ήταν χιουμοριστική και η «επίθεση» σε… χαλαρό επίπεδο από τον Λούκα Τόνι στον Πεπ ΓκουαρδιόλαΟ βετεράνος Ιταλός επιθετικός «κατηγόρησε» τον Ισπανό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, πως με τα ψευτο-εννιάρια που εφάρμοσε «κατέστρεψες το ποδόσφαιρο»!

Λούκα Τόνι. «Βαρύ πυροβολικό», ποδοσφαιριστής που έκανε… τη δουλειά του σκοράροντας ακατάπαυστα με όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε.

Ένας κλασικός φορ περιοχής, με εκτόπισμα, εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά πολύ καλός και με την μπάλα στα πόδια, που το έδειξε σε Φιορεντίνα, Μπάγερν Μονάχου, Τζένοα, Γιουβέντους και Βερόνα (μεταξύ άλλων).

Ο βετεράνος Ιταλός επιθετικός βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Ρομπέρτο Μπάτζιο και τον Πεπ Γκουαρδιόλα (που ήταν συμπαίκτες στην ιταλική Μπρέσια) και με φανερή διάθεση χιούμορ του «επιτέθηκε» για το γεγονός πως καθιέρωσε τα ψευτο-εννιάρια στο ποδόσφαιρο.

Χαμογελώντας ο Λούκα Τόνι είπε στον Γκουαρδιόλα: «Λένε ότι είναι ένας από τους ανθρώπους που άλλαξαν το ποδόσφαιρο, αλλά το ψευτοεννιάρι κατέστρεψε το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσα να βρω ομάδα επί τέσσερα χρόνια. Γιατί δε σου αρέσουν οι σέντερ φορ;».

Ο Ισπανός τεχνικός από πλευράς του απάντησε: «Μου αρέσει, αλλά πρέπει να είναι καλός! Όπως ο Χάαλαντ που βάζει 60 γκολ τη σεζόν, δεν είδες ότι κέρδισα τρεμπλ παίζοντας με σέντερ φορ;», με τον Τόνι να επιμένει: «Αρκετά με τα ψευτοεννιάρια! Θέλουμε μεγαλόσωμους φορ!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.