Επιτέλους νίκη για τον Βόλο

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Οκτωβρίου 2023

Επιτέλους νίκη για τον Βόλο. Έπρεπε να φτάσουμε στην ένατη αγωνιστική για να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο στο Πρωτάθλημα οι Θεσσαλοί, καθώς επικράτησαν 2-1 της Κηφισιάς στο Πανθεσσαλικό. 

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, στο 16΄ η Κηφισιά έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον Οζέγκοβιτς να μην μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. 


Και πέντε λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα με τον Μπερτόγλιο. 

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Οζέγκοβιτς πέρασε ελάχιστα έξω. 

Στο 28΄ ήταν σειρά του Βόλου να απειλήσει, με τον Γκαρσία να κάνει τραγικό πλασέ από το ύψος του πέναλτι. 

Στο 67΄ οι Θεσσαλοί έχασαν τεράστια ευκαιρία να κάνουν το 2-0, όμως ο πορτιέρε της Κηφισιάς έκανε διπλή επέμβαση αρχικά σε σουτ του Ντέλετιτς και εν συνεχεία σε κοντινό πλασέ του Γκαρσία.

Στο 71΄ η Κηφισιά έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τσάπαν και η ομάδα του Κώστα Μπράτσου δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ντέλετιτς στο 75΄. Εξαιρετικό 1-2 του Σέρβου με τον Γκαρσία και ο πρώτος με τρομερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 82΄ η Κηφισιά κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Ο Ματέους έκανε εξαιρετική προσπάθεια και πάσαρε στον Οζέγκοβιτς που με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο. Δύο λεπτά μετά, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έμεινε με εννιά παίκτες στην αναμέτρηση, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαρμπόσα. 

Στις καθυστερήσεις ο Βόλος πέτυχε και τρίτο τέρμα, όμως το γκολ ακυρώθηκε, με τον Αχιλλέα Μπέο να γίνεται έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή.  

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Ταχάτος (54' Μύγας), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (86' Ενγκίν), Μπερτόλιο (78' Μπαριέντος), Κορνέτ, Ντέλετιτς (78' Μαχαίρας), Γκαρσία.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μποτία, Λούμορ (73' Νίνης), Βαφέας (87' Παπασάββας), Τσάπαν, Οζέγκοβιτς, Σνάϊντερλαν, Ίλιεφ (46' Μπιφουμά), Τεττέη (78' Αντερέγκεν), Μασούρας, Μπαρμπόσα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.