Επιτέλους νίκη για τον Ηρακλή με λυτρωτή Διαμαντή

Γιάννης Τσερβίνης20 Οκτωβρίου 2024

Επιτέλους νίκη για τον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη! Η ομάδα του Θανάση Στάικου έστω και δύσκολα επικράτησε 1-0 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στο Καυτανζόγλειο και πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο για τη φετινή χρονιά στο Πρωτάθλημα της Super League 2. 

Μία πολύτιμη νίκη για τον Ημίθεο που θα του δώσει ψυχολογία για να ανακάμψει στη συνέχεια και να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά το κάκιστο ξεκίνημα. 

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Διαμαντής στο 74ο λεπτό. 

Ο αγώνας:

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκε στους νεοφώτιστους, με τον Πανίδη να κάνει το σουτ και ο Στουρνάρας να αποκρούει σε κόρνερ στο 10΄.

Στο 22΄ ο Γηραιός άγγιξε το 1-0, όταν μετά από σουτ του Τσιντώνη ο Καραγκιόζης έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ, ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή με τον Σιδερά να αποχωρεί και τον Παπασάββα να παίρνει τη θέση του.

Στο 40ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Καλουτσικίδη από τα δεξιά, ο Τσιντώνης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 45΄ μετά από γέμισμα στην περιοχή του Ηρακλή, ο Διαμαντής υπέπεσε σε τραγικό λάθος, ο Κρυεμάδι έκανε το σουτ με και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 50ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Πανίδης έκανε το σουτ εκτός περιοχής και ο Στουρνάρας απέκρουσε σωτήρια.

Τρία λεπτά μετά, ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Ύστερα από γύρισμα του Κυνηγόπουλου, ο Κούστα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Στο 60ο λεπτό μετά από γύρισμα του Καλουτσικίδη, ο Κυνηγόπουλος επιχείρησε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ.

Στο 67΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από σουτ του Φωκαΐδη ο Αναστασίου αρχικά έδιωξε πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια ο Διαμαντής αποσόβησαν το 0-1.

Το γόρδιο δεσμό για τον Ηρακλή έλυσε ο Διαμαντής, ο οποίος έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του στο 74ο λεπτό. 

Στο 79΄ οι «κυανόλευκοι» έχασαν τεράστια ευκαιρία για να καθαρίσουν το παιχνίδι, με τον Κούστα να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον Καραγκιόζη. 

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Ηρακλή να παίρνει μία τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη. 

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Στάικος): Στουρνάρας, Σιδεράς (17′ λ.τ Παπασάββας), Διαμαντής, Χάμοντ, Μπελμόντ, Καλουτσικίδης, Τσιντώνης (66′ Μιράντα), Αναστασίου, Κυνηγόπουλος, Κούστα, Τσιριγώτης. 

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα, Μακρυδάκης, Νότας (68′ Κόκκορης), Κρυεμάδι, Γιαμαλίδης, Κριμιτζάς (77′ Τουλίκας), Μπούζας, Πανίδης, Φωκαΐδης (68′ Μιγένγκα), Κλιγγόπουλος (81′ Τουλίκας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.