Επιτέλους ένας εκτελεστής από αυτούς που ψάχνει ο ΠΑΟΚ!

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Αγωνίστηκε 85 λεπτά, είχε τέσσερις τελικές (οι δύο στον στόχο), μία ασίστ και ένα γκολ. Τι άλλο να περίμενε κανείς από τον Κιρίλ Ντεσμπόντοφ που έκανε ένα ιδανικό ντεμπούτο ως βασικός στον ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους ανθρώπους και τους φίλους του ΠΑΟΚ.

«Επιτέλους βρήκαμε έναν παίκτη εκτελεστή» έλεγαν χθες εντός και γύρω από την ομάδα, χαμογελώντας για την εμφάνιση του Βούλγαρου άσου. Ο ΠΑΟΚ ήθελε ενίσχυση τόσο σε ασίστ, όσο και σε γκολ και ο αρχηγός της εθνικής Βουλγαρίας έδειξε πόσο υψηλή ποιότητα διαθέτει στην τελική ενέργεια. Με την γρήγορη σκέψη του και την ικανότητα να εκτελεί με μία, έδειξε γιατί η έως τώρα καριέρα του (301 ματς), είναι γεμάτη από γκολ και ασίστ. Εχει σκοράρει 83 φορές, έχει μοιράσει 95 ασίστ σε συλλογικό επίπεδο και δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει να περιμένει πολλά από αυτόν.

Ο Ντεσπόντοφ είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να αναλάβει ηγετικό ρόλο στο επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, να βοηθήσει νέα παιδιά όπως ο Κωνσταντέλιας και να βοηθήσει τον Δικέφαλο να πάει ένα βήμα παραπάνω.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.