Επιστροφή Τσορακλίδη στην Επανομή, συνεχίζει ο Σταμάτης Καλτσάς

Metrosport Team24 Ιουλίου 2024


 Ο πολύπειρος προπονητής και κάτοχος διπλώματος UEFA B Γιάννης Τσορακλίδης θα αναλάβει τα τμήματα Κ9 και Κ15 της Αναγέννησης Επανομής.
 Ο Γιάννης Τσορακλίδης που επι 14 χρόνια υπηρέτησε την ομάδα τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, έχει εργαστεί επίσης σε Ταγαράδες, Πλαγιάρι, Ραιδεστό και Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

 Στην πρώτη του δήλωση μετά την επιστροφή του στην ομάδα  ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω ξανά στην οικογένεια της Αναγέννησης Επανομής. Μια ομάδα που την έχω υπηρετήσει σαν παίχτης -προπονητής 14 χρόνια. Θα προσπαθήσω κι εγώ με την σειρά να συμβάλλω στην νέα προσπάθεια που κάνει η καινούργια διοίκηση, έτσι ώστε στα επόμενα χρόνια να βλέπουμε τα δικά μας ταλέντα που είναι αρκετά, να διακρίνονται μέσα από την ανδρική μας ομάδα. Υπάρχει γνώση και όρεξη για δουλειά. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για την πρόταση επιστροφής που μου έκανε. 

Συνεχίζει ο Καλτσάς

Η Αναγέννηση Επανομής επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Καλτσά. Έναν εξαιρετικό άνθρωπο και προπονητή, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου ως προπονητής δουλεύοντας κυρίως σε αναπτυξιακές ηλικίες.

Βρίσκεται στο χώρο της προπονητικής από το 2002. Εχει εργαστεί στο παρελθόν σε Πλαγιάρι, Καρδία, Ακαδημία Μίκρας, Γερμανική ακαδημία, Ατρόμητο Πλαγιαρίου και ΠΑΟΝΕ.Ο Σταμάτης Καλτσάς θα αναλάβει τις ομάδες Κ7 και Κ11 της Ακαδημίας. 

Ο Σταμάτης Καλτσάς δήλωσε για την συνέχιση της παρουσίας του στην ομάδα μας: "Ευχαριστώ την διοίκηση της Αναγέννησης Επανομής που με εμπιστεύεται και φέτος.

Απ'την πλευρά μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα."




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.