Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕ Ευόσμου (θέλει άλλη μια για την άνοδο)

Metrosport Team27 Μαΐου 2024

Με νίκη έκλεισε τους εντός έδρας αγώνες για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική η AE Eυόσμου καθώς επικράτησε της Δόξας Ν.Σιδηροχωρίου με σκορ 2-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Ευόσμου όταν στο 2’ ο Λάμι βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα να κάνει σωτήρια απόκρουση διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Το γκολ δεν άργησε να έρθει όταν σε ανατροπή του Ντόκου ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ξανθόπουλος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 31’ σε κόρνερ του Αχαλινόπουλου ο Ξανθόπουλος με δυνατό σουτ ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Δόξας σε εντυπωσιακή απόκρουση.
Το 2-0  έγινε στο 40’ με κοντινό πλασέ του Λάμι ύστερα από σέντρα του Ντόκου.

Στο δεύτερο μέρος και μετά από ένα εικοσάλεπτο χωρίς φάσεις, ο Λάμι βρέθηκε και πάλι τετ α τετ πλάσαρε με τους αμυντικούς να απομακρύνουν την μπάλα πάνω στην γραμμή. Στο 75’ δυνατό σουτ του Λάμι η μπάλα πέρασε αουτ.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 82’ με κεφάλια του Σαμιώτη.

Α.Ε.ΕΥΟΣΜΟΥ: Αργυρόπουλος, Αχαλινόπουλος, Τσέλα, Τρόκας, Μαργαρίτης, Περτσιούνης, Καρατζάογλου, Αντωνακόπουλος, Ξανθόπουλος, Λάμι, Ντόκου

Έπαιξαν επίσης: Πολίτης, Ζαχαριουδάκης, Γκάρας

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Ματζαρίδης, Κρικελάς (75’ Ντίνου), Σωτηράκογλου (80’ Σωπιάδης), Κατσαούνης (46’ Τρούπκος), Βιτώρος, Κούτας (50’ Λεοντίδης), Μάκης (75’ Σαμιώτης), Κικίδης, Δημητριάδης, Σκουτελιάς, Γιώτης.

*Πλέον η ΑΕ Ευόσμου θέλει μόνο νίκη στο τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Παύλο Μελά Κουτσού για να ανεβεί στη Γ' Εθνική


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.