Επιστροφή Νικολάρα στο Μεσημέρι

Metrosport Team16 Ιουλίου 2024

Η Νίκη Μεσημερίου προχώρησε στην απόκτηση του Νίκου Νικολάρα, ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ο οποίος επιστρέφει σε μια ομάδα στην οποία αγαπήθηκε.
Μετά από 6,5 χρόνια θα ξαναφορέσει την πορτοκαλί φανέλα. Ο γεννημένος το 1996 επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Εθνικού Πυλαίας όπου και πέρασε στην ανδρική ομάδα με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Στη συνέχεια, το καλοκαίρι του 2016, μεταπήδησε στη Νίκη με την οποία κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας το 2017 ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στον τελικό της Τούμπας, απέναντι στον ΠΑΟ Κουφαλίων.
Τον Ιανουάριο του 2018 αποχώρησε ως φίλος από την ομάδα για να κάνει το βήμα για τη Γ' Εθνική και την ΑΠΕ Λαγκαδά. Ακολούθησαν οι: Ομόνοια Σίνδου (Α1), Windebach (Ερ. Στουτγκάρδης), ΠΟ Μουδανιών (Α1), Αετός Βαρβάρας (Γ), ΠΟΝ Καλλικρατειας (Α1), Schenefeld Blue Weiss (Ερ. Αμβούργου) και είχε ως τελευταίο του σταθμό την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου (Α).
«Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα μας κ του ευχόμαστε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με επιτυχίες» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.