Επιστροφή Καρασταύρου στην ΑΠΕΛ

Δημήτρης Καλαϊτζής29 Ιουλίου 2024

Επέστρεψε στο σπίτι του ο Κωνσταντίνος Καρασταύρου! Ο έμπειρος αμυντικός μέσος θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην ΑΠΕΛ, με μοναδικό στόχο να την επαναφέρει εκεί που της αρμόζει! 

Τα τελευταία χρόνια ο 28χρονος αμυντικός μέσος ήταν στη Νίκη Ηρακλείου, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Δόξας Περιβολακίου, του Άρη Καβαλαρίου, του Ηρακλή Αμπελοκήπων, του Εθνικού Σοχού, του Κεραυνού Κολχικού και του Μακεδονικού Λητής.

Η ανακοίνωση της ΑΠΕΛ:

WELCOME HOME

Η ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της μεταγραφή για την φετινή χρονιά, με έναν παλιό γνώριμο. 

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος, Κωνσταντίνος Καρασταύρου επιστρέφει για την 2η θητεία του στην ομάδα και 9ο συνολικά χρόνο, καθώς αποτέλεσε βασικό γρανάζι για 3.5 χρόνια τόσο στην πρωταθλήτρια ομάδα στην Α1, όσο και στην Γ’ εθνική. Ενώ για 4 χρόνια βρισκόταν και στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.  

Επίσης αγωνίστηκε σε Δόξα Περιβολακίου, Άρη Καβαλαρίου, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Εθνικό Σοχού, Κεραυνό Κολχικού, Μακεδονικό Λητής, ενώ τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην Νίκη Ηρακλείου όπου διετέλεσε και αρχηγός της!  

Να ευχηθούμε καλή χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και μαζί να πάμε την ομάδα εκεί όπου ανήκει!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.