Λουτσέσκου: Τον παρουσιάζουν υποψήφιο διάδοχο του Ρεμπρόφ

Metrosport Team10 Μαΐου 2023

Με την ποδοσφαιρική σεζόν να φτάνει στο τέλος της και τις ομάδες να γεμίζουν τα τεφτέρια τους με τους νέους τους ποδοσφαιρικούς στόχους, κάποιοι πέρα από ποδοσφαιριστές σημειώνουν και προπονητές. Σε ένα τέτοιο αραβικό «μπλοκάκι» υπάρχει και το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλ Αϊν βλέπει στο πρόσωπο του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ έναν πιθανό αντικαταστάτη του Σεργκέι Ρεμπρόφ. Μια φημολογία που έχει κυκλοφορήσει από αραβικά δημοσιεύματα, τα οποία έχουν αναπαραχθεί και από ουκρανικά ΜΜΕ, το πρωί της Τετάρτης (10/5).

Άλλωστε ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα Εμιράτα μετά την εξαιρετική πορεία του στην διετία του στην Αλ Χιλάλ με την κατάκτηση του τρεμπλ και του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ .

Στην ίδια λίστα με τους πιθανούς «διαδόχους» του  Ρεμπρόφ βρίσκονται και οι Μαρσέλο Γκαγιάρδο και  Άλφρεντ Σρέντερ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν: «Η διοίκηση του συλλόγου από τα ΗΑΕ έχει ήδη αρχίσει να αναζητά τον αντικαταστάτη του Ουκρανού προπονητή για την επόμενη σεζόν. Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ και η Αλ Αΐν φαίνεται πως αποφάσισαν επιτέλους να λύσουν τη συνεργασία τους. Σύμφωνα με πληροροφίες, η διοίκηση της ομάδας έχει ήδη αρχίσει να αναζητά αντικαταστάτη του Ρεμπρόφ.

Η σύντομη λίστα περιλαμβάνει τους Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος προηγουμένως ήταν προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, ο Άλφρεντ Σρέντερ του οποίου ο προηγούμενος σύλλογος ήταν ο Άγιαξ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου που είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ.

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Σεργκέι Ρέμπροφ με την Αλ Αΐν λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν. Η ομάδα έχασε την ευκαιρία για το πρωτάθλημα στα ΗΑΕ. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι ο Ρεμπρόφ θα μπορούσε να ηγηθεί της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.