Επιστρέφει στις κερκίδες του «Παρκ ντε Πρενς» ο Σέρχιο Ρίκο

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2023

Ο νικητής της ζωής, Σέρχιο Ρίκο, παλεύει σκληρά με τις πιθανότητες για την επιστροφή του μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε, προς το παρόν όμως θα παραβρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου των Παριζιάνων.

Στον επερχόμενο αγώνα της Παρί Ζεν Ζερμέν με την Μίλαν, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, ο Ισπανός τερματοφύλακας θα δώσει για πρώτη φορά το «παρών» στις κερκίδες του «Παρκ ντε Πρενς».

Ο 30χρονος στις 28 Μαΐου είχε ένα σοβαρό ατύχημα την ώρα που έκανε ιππασία, λόγω αυτού έπεσε σε κώμα και ξύπνησε στις 19 Ιουνίου μετά από 82 ημέρες.

Στα μέσα Αυγούστου βγήκε από το νοσοκομείο πέρνωντας εξιτήριο και βγαίνοντας νικητής στον πιο κρίσιμο αγώνα της ζωής του. Μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης (25/10) θα παρακολουθήσει δια ζώσης την 3η αγωνιστική του Champions League. Οι φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν ετοιμάσει μία μεγαλειώδη υποδοχή για τον τερματοφύλακα της ομάδας τους για την αναμέτρηση της Παρί με την Μίλαν.

Ο Σέρχιο Ρίκο βάζει τα δυνατά του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ωστόσο η πλάστιγγα δεν γέρνει υπέρ του έως τώρα λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας το οποίο πέρασε πρόσφατα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.