Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς-Η πρεμιέρα και οι πρώτοι καλεσμένοι

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Για την επιστροφή του ετοιμάζεται ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή του Alpha με το “ΝΜ Βραδιάτικα“, σε ημερομηνία που πρόκειται να αποφασιστεί το επόμενο διάστημα.

Αν και το κανάλι δεν είχε ανακοινώσει ποτέ την ημερομηνία της πρεμιέρας, γνωρίζαμε πως το αρχικό πλάνο ήταν για τις 17 Οκτωβρίου. Κάτι τέτοιο δεν φαντάζει πλέον εφικτό, καθώς οι αυξημένες απαιτήσεις του project χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Έτσι, ως ιδανική ημερομηνία φαντάζει πλέον η 24η Οκτωβρίου, αν και θεωρείται πιο ρεαλιστικό να βγει στον αέρα στις 31 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το zappit.gr, ανάμεσα στα ονόματα που δρομολογούνται ως καλεσμένοι των πρώτων εκπομπών είναι και οι: Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου.

Παρ’ όλα αυτά, η ιδέα του να περάσει από το πλατό η Ελένη Μενεγάκη δεν εγκαταλείπεται από τον Νίκο Μουτσινά, καθώς φέτος θα είχε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια εμφάνισή της στο “ΝΜ Βραδιάτικα’, αφού η ίδια έχει επιλέξει να μείνει εκτός τηλεόρασης.

Σημειώνεται πως στο αρχικό πλάνο για την πρώτη εκπομπή δεν συμπεριλαμβάνεται κάποιος καλεσμένος, καθώς θα δοθεί βάρος στο come back του Νίκου Μουτσινά και της παρέας που θα τον πλαισιώσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.