Επιστρέφει δυνατός στα Πρωταθλήματα ο Αλμωπός Αριδαίας, σχηματίζεται το ρόστερ του

Metrosport Team15 Αυγούστου 2024

Ο Αλμωπός Αριδαίας επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α1 της ΕΠΣ Πέλλας για τη φετινή σεζόν. Μετά από ένα έτος αποχής από τις διοργανώσεις, είναι έτοιμος να επανέλθει δυναμικά και να διεκδικήσει νέες επιτυχίες. 

Παίκτες προερχόμενοι από τα σπλάχνα του και την ακαδημία (17 ετών) θα επανδρώσουν το ρόστερ του. Αναλυτικά: ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Καραμήτσος, ο αμυντικός μέσος Άγγελος Τσαουσλάρι, ο επιθετικός Γιάννης Καλαϊτσίδης, ο αμυντικός Αχιλλέας Θεοδωρίδης, ο επιθετικός Γιώργος Σέλκος (έχει αγωνιστεί επίσης με τη Μεικτή Πέλλας), ο μέσος Χρήστος Κουτσουράς (πέρυσι αγωνίστηκε στον Ακρίτα Σωσάνδρας), ο επιθετικός Δημήτρης Μπίνος (πέρυσι αγωνίστηκε στον Ακρίτα Σωσάνδρας), ο αμυντικός Κυριάκος Δαμιανίδης (έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας όπως και στη μικτή Πέλλας. Τις προηγούμενες δύο χρονιές αγωνίστηκε στη Θύελλα Λυκοστόμου και στον Ακρίτα Σωσάνδρας), ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Μερτζεμέκης (έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας, στη Κ19 όπως επίσης και στη μικτή Πέλλας. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Δόξα Μεγαπλατάνου), ο 20χρονος αριστερός μπακ Γιώργος Κώνστας.

Ακόμη ήρθε ο 25χρονος αμυντικός Γιώργος Κιουλτζόπουλος, Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Αλμωπό και συνέχισε σε Καλλιθέα και Κεραυνό Αγγελοχωρίου, ο 20χρονος αμυντιικός προερχόμενος από τα σπλάχνα της ομάδας Γιάννης Κοντράσι, ο 32χρονος τερματοφύλακας Σίμος Μένιος που πέρα από τον Αλμωπό έχει αγωνιστεί στους Ολυμπιακό U20, Προοδευτική, Φωστήρα, Απόλλων Σμύρνης, Αήττητο Σπάτων, Πόρο, Παναργειακό, Τρίγλια Ραφήνας και Ναυπακτιακό.

Σημαντική προσθήκη είναι ακόμη ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Ειρηνάκης, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από την ακαδημία της Καρυώτισσας και από τον Αλμωπό λόγω σπουδών μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκε στην ομάδα του ΙΕΚ Δέλτα με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα. Στον Αλμωπό ήρθε και ο μέσος Θανάσης Καραπατάκης. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί στον Όλυμπο Αψάλου, στο Μαυροβούνι και στον Εδεσσαϊκό και ακόμη ο 25χρονος επιθετικός Μπάμπης Φαφούτης, ο οποίος εκτός από τον Αλμωπό έχει αγωνιστεί σε Ξιφιανή, Άψαλο, Κριθιά, Άτλαντα Μενεμένης Αμπελοκήπων, Λυκόστομο και Μαυροβούνι. Πρροπονητής ανέλαβε ο Γιώργος Κοκόζογλου απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος του διπλώματος UEFA Α που έχει εμπειρία σε πάγκους ομάδων της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και τα τελευταία πέντε χρόνια είναι προπονητής τμημάτων της Ακαδημίας του Αλμωπού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.