Επιστρέφει δυνατή στη Β' κατηγορία η Αστραπή Νεάπολης (δηλώσεις)

Χρήστος Λιάπης11 Ιουνίου 2024

Η αντεπίθεση διαρκείας έφερε την άνοδο στην Αστραπή Νεάπολης στη Β’ κατηγορία. Στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια είχε δέκα νίκες και δύο ήττες και από την έκτη θέση που ήταν την δωδέκατη αγωνιστική, στην 18η αγωνιστική τερμάτισε στη δεύτερη θέση και πήρε το δεύτερο εισιτήριο ανόδου πίσω από τους πρωταθλητές ΥΛΤΕΞ Λύκους.

Ο γενικός αρχηγός της Αστραπής Σταύρος Ελεμένογλου για το πρωτάθλημα που τελείωσε και για την ομάδα του τόνισε:

«Η χρονιά σηματοδοτήθηκε από την άνοδο της ομάδας. Ηταν αποτέλεσμα δουλειάς των δύο τελευταίων ετών σε ένα μακροχρόνιο πλάνο πενταετίας να αναπτύξουμε την ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και κοινωνικά. Υπήρξε συνολική δουλειά από πολλούς ανθρώπους. Να ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν: Προπονητές, παίκτες, φίλους της διοίκησης, που ήταν δίπλα μας σε όλες μας τις δραστηριότητες. Στόχος μας είναι πάντα να βελτιωνόμαστε και να ανεβούμε και άλλη κατηγορία. Ακόμη να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να περνάμε ωραία, οικογενειακά. Δεν έχει σημασία αν πετύχουμε άμεσα την άνοδο. Θέλουμε να πηγαίνουμε πάντα προς το καλύτερο». Για το νέο Πρωτάθλημα είπε: «Προσωπικά δεν είμαι υπέρ των πλέι οφ. Αν το πρωτάθλημα είναι 12,13 ομάδων ο αριθμός θα είναι ικανοποιητικός».


Μέρμηγκας: «Καλά οργανωμένη η Αστραπή»

Η Αστραπή επιστρέφει στη Β’ κατηγορία πιο δυνατή και ο προπονητής της Πασχάλης Μέρμηγκας για την επίτευξη της ανόδου είπε: «H oμάδα ήταν καλά οργανωμένη από την αρχή της χρονιάς. Με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου δυνάμωσε και άλλο. Κατά κοινή ομολογία ήμασταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια ανεβήκαμε. Τα σχέδια για τη νέα χρονιά είναι να συνεχίσουμε την πολύ καλή οργάνωση, έχουμε μιλήσει και με παίκτες από πιο πάνω κατηγορία ώστε να δυναμώσουμε και να πάμε για κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά».

Δύο λόγια για τον όμιλο; «Εξι αγωνιστικές πριν το τέλος ήμασταν εννέα βαθμούς πίσω από τον δεύτερο, αλλά με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα πετύχαμε τον στόχο μας. Είχαμε μια πολύ δυνατή έδρα όπου δεν χάσαμε σε κανένα παιχνίδι. Θέλουμε να λειτουργήσουμε αν και ερασιτέχνες όπως λειτουργεί μια επαγγελματική ομάδα. Γίνεται δουλειά με πλήρης διοίκηση και προπονητικό τιμ (Μέρμηγκας, Γιοντζής, Λάζογλου). Το 95% του ρόστερ θα μείνει και με στοχευμένες κινήσεις θα στοχεύσουμε σε μια καλή πορεία και αν έρθει και η άνοδος θα είναι ευπρόσδεκτη. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 2 Σεπτεμβρίου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.