Επιστολή της ΠΑΕ σε ΕΠΟ και ΚΕΔ: Τι ζητά η ΑΕΚ

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2024

Επιστολή από την ΠΑΕ ΑΕΚ σε ΕΠΟ και ΚΕΔ, μετά τον ορισμό Τσιάρα στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» καλούν την ΚΕΔ να διασφαλίσει την αντικειμενικότητα της διαιτησίας στο ματς στις Σέρρες, εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτησή τους για τις αποφάσεις των διαιτητών σε προηγούμενα παιχνίδια και κυρίως σε αυτά απέναντι στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ.

Ο ορισμός του διαιτητή, Παναγιώτη Τσιάρα, δεν άρεσε στους ανθρώπους της ΑΕΚ και μια ημέρα πριν από τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, στις Σέρρες, απέστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ. Μάλιστα, καλούν τη δεύτερη να προχωρήσει σε όλες τις δέουσες ενέργειες, έτσι ώστε να διασφαλίσει την αντικειμενικότητα της διαιτησίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα «λιοντάρια» του Χουάν Φεράντο.

Παράλληλα, στην επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η διοίκηση εκφράζει την αγανάκτησή της για τις διαιτητικές αποφάσεις στα τελευταία παιχνίδια της. Οι «κιτρινόμαυροι» στέκονται στα ματς με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Η αξία της τήρησης του ευ αγωνίζεσθαι, έχει αναδειχθεί από την ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή. Και δεν θα κάνουμε εκπτώσεις σε αυτό. Είναι στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας για το ποδόσφαιρο. Αλλά πρέπει να μας αποδείξουν ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό» τόνισε μεταξύ άλλων στην επιστολή της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.