Επίσκεψη του προέδρου της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» Βασίλειος Στίγκας στο Αρχηγείο Στόλου

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Την 8η Οκτωβρίου 2024 ο Πρόεδρος της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» Βασίλειος Στίγκας συνοδευόμενος από τον Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο αντιστράτηγο ε.α. διευθυντή οργανωτικού, την Δήμητρα Μπεναρδή Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, την Μαρία Στίγκα Υπεύθυνη Επικοινωνίας και την Ιωάννα Δήμου Συντονίστρια του Κοινοβουλευτικού Έργου, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Τον Πρόεδρο και τη συνοδεία του υποδέχθηκε ο Αρχιεπιστολέας του στόλου και μετά ακολούθησε γενική ενημέρωση περί της οργάνωσης και των αποστολών του πολεμικού ναυτικού όπου διαπιστώθηκε το ηθικό και ετοιμότητα του προσωπικού και των ναυτικών όπλων.


Η επίσκεψη του Προέδρου και της συνοδείας του στην ανωτάτη επιχειρησιακή διοίκηση του στόλου αποτέλεσε κατάθεση φόρου τιμής στην ιστορία και τους αγώνες του ελληνικού πολεμικού ναυτικού.

«Εμείς οι Σπαρτιάτες στηρίζουμε ολόψυχα την καθημερινή επίπονη προσπάθεια των ενόπλων δυνάμεων και ειδικότερα του Πολεμικού Ναυτικού για την προάσπιση των ελληνικών θαλάσσιων συνόρων και συμφερόντων», αναφέρουν οι Σπαρτιάτες. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.