Ωρα Τάτου στον Πιερικό: Νέα Αιγινιακού, Αμμουδιάς, Πανθρακικού, Κοζάνης, ΠΑΟΠ Ν. Αμισού, ΑΣΑ

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2024

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πιερικού αναμένεται να κάνει την προσεχή Κυριακή, κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας (6/10, ώρα 16:00, Α' ΔΑΚ Κατερίνης), ο Ανδρέας Τάτος.

Το δελτίο του μεγάλου μεταγραφικού αποκτήματος των "μελανόλευκων", που τάραξε τα νερά της κατηγορίας, είναι έτοιμο και ο τεχνικός της ομάδας, Περικλής Αμανατίδης, αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει στην κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στη νησιώτικη ομάδα, προσθέτοντας έναν ακόμη πόλο έλξης στο φίλαθλο κοινό της Πιερίας για να βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Επίσκεψη στο Γυμνάσιο, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο, που εδρεύουν στο Αιγίνιο πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Αιγινιακού, προκειμένου να μοιράσει προσκλήσεις στους μαθητές για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν με το Ερμή Αμυνταίου.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου "Γιάννης Παραλυκίδης" και το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου θέλει να δώσει πανηγυρικό τόνο στην επιστροφή της Αιγινιώτικης ομάδας σε εθνικό πρωτάθλημα μετά από πέντε χρόνια.

Έτσι ο Τεχνικός διευθυντής του Αιγινιακού Μιχάλης Τσολακίδης και ο Ταμίας Γιώργος Καρανικόλας συναντήθηκαν με την Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αιγινίου κ. Ζωή Καραγεωργίου, τον Διευθυντή του ΓΕΛ Αιγινίου κ. Ζήση Λαζόπουλο και την Διευθύντρια του Γυμνασίου Αιγινίου κ. Σοφία Ελευθεριάδη και παρέδωσαν προσκλήσεις για την μαθητιώσα νεολαία, ώστε να ‘ρθει στο "Γιάννης Παραλυκίδης" και να παρακολουθήσει το κρίσιμο παιχνίδι του Αιγινιακού με τον Ερμή Αμυνταίου .

ΦΣ Κοζάνη: Ευχαριστήριο προς τους Αντιπεριφερειάρχες Κωνσταντίνο Βύζα και Λύσσανδρο Μεταξά


Η ομάδα της Κοζάνης εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες της προς τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Κωνσταντίνο Βύζα και κ. Λύσανδρο Μεταξά για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκρισή τους στα αιτήματα του συλλόγου.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η άμεση συνεργασία και η προσφορά σας είναι εξαιρετικά σημαντική για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας. Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά σας».

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ

Με μια απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Σκοτούσσας ολοκλήρωσε ο Ηρακλής την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Πανθρακικού.

Ο προπονητής του Παντελής Κρυστάλλης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από τον τιμωρημένο Μάριο Σερβέ και τον Κιουτσεκτσιδη (σιγά σιγά ο νεαρός παίκτης μπαίνει σε ρυθμούς προπόνησης) και θα έχει όλους τους άλλους παίκτες διαθέσιμους.

Με καλή ψυχολογία μετά την νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι οι παίκτες  θα επιδιώξουν απέναντι στην ομάδα του Πανθρακικού σε μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Η αποστολή της ομάδα με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο Χρήστο Μαρίγκο θα αναχωρήσει από τις Σέρρες το πρωί της Κυριακής με ενδιάμεση στάση στο Κοκκινόχωμα Καβάλας για να γευματίσουν οι παίκτες μας και στην συνέχεια από εκεί θα αναχωρήσουν για την όμορφη Πόλη της Κομοτηνής.

Και σε αυτό το παιχνίδι ο Ηρακλής δεν θα παίξει μόνος του καθώς φίλαθλοι της ομάδας θα βρεθούν στο ΔΑΚ Κομοτηνής στηρίζοντας τους παίκτες ώστε να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΟΥ: Πήρε Γεωργιάδη

Ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Γεωργιάδη, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Άρη Φωτολίβους. Γεννημένος το 2003, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής(1ος όμιλος), η ομάδα του ΠΑΟΠ υποδέχεται τον Νέστο Χρυσούπολης.

«Καλούμε τους οπαδούς μας, καθώς και τους φίλους του δΔραμινού ποδοσφαίρου να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για την κατάκτηση της νίκης κόντρα σε έναν από τους διεκδικητές του τίτλου. Σας θέλουμε όλους κοντά μας για να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, όπως αυτό της περασμένης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΔ στον Νικοτσάρα, με ώρα έναρξης 16:00» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Ο Barbaro στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας απέκτησε τον 32χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό Alejandro Barbaro.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Banfield. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην All Boys και τη San Lorenzo, πριν μεταγραφεί στη Nacional της Ουρουγουάης. Ακολούθησε η μετακόμιση του στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός και στην Καρμιώτισσα. Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα της ρωσικής SKA Khabarovsk. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Κολομβία όπου έπαιξε με τις Medellin, Deportivo Pastor και Once Caldas, ενώ ενδιάμεσα μεσολάβησε η επιστροφή του στην Κύπρο για τον Άρη Λεμεσού. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήρθε στη χώρα μας για πρώτη φορά, όπου φόρεσε τη φανέλα της Ηλιούπολης. Να σημειωθεί πως μέτρα συνολικά πέντε συμμετοχές με την Κ-17 και Κ-20 με την Εθνική Αργεντινής.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Η 4η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα των ζώων. Η Τζίτζι, η πανέμορφη σκυλίτσα - μασκότ του προπονητικού κέντρου, κουνάει την ουρά της και υποδέχεται με τον μοναδικό σκυλίσιο τρόπο της τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και τα μέλη των ακαδημιών, αποτελώντας και αυτή μέλος της οικογένειας του Πανθρακικού.

«Όσοι θέλετε να διευρύνετε υπεύθυνα την οικογένεια, σας καλούμε να επισκεφτείτε το Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής και να υιοθετήσετε έναν τετράποδο φίλο. "Μέχρι κάποιος να αγαπήσει ένα ζώο, ένα κομμάτι της ψυχής του είναι σε λήθαργο"» αναφέρει

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων πρωτογιορτάστηκε το 1931 σ' ένα συνέδριο περιβαλλοντιστών στη Φλωρεντία, ως ένας τρόπος για την ευαισθητοποίηση κοινού και ειδικών για τα υπό εξαφάνιση ζώα. Από τότε, η γιορτή διευρύνθηκε και περιλαμβάνει όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.

Στο πλευρό της Κοινωνίας ο Πανθρακικός - Συνεργασία με το Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης

Ο Πανθρακικός γνωρίζοντας καλά το βάρος της ευθύνης που αντιπροσωπεύει θέλει να αποτελέσει στήριγμα της τοπικής κοινωνίας.

Για τον λόγο αυτόν μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Σκοπιανό με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Δημήτρης Χριστοδουλάκη συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές με στόχο την προσβασιμότητα των Ατόμων με Αναπηρία στις εγκαταστάσεις και τις αναμετρήσεις του Πανθρακικού.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.