Επίσημο γεύμα για Χάιντουκ και ΠΑΟΚ με... ειδικό καλεσμένο

Κώστας Πετρωτός10 Αυγούστου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΠΛΙΤ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής ατμόσφαιρας για τους δυο αγώνες που έρχονται ανάμεσα τους, Χάιντουκ και ΠΑΟΚ είχαν επίσημο γεύμα με πρωτοβουλία των Κροατών στο Σπλιτ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα κροατικά ΜΜΕ οι ιθύνοντες των δυο ομάδων συναντήθηκαν και έφαγαν μαζί μέσα σε πολύ καλό κλίμα ενόψει της πρώτης αναμέτρησης στο «Πόλιουντ». 

 «Οι αποστολές της Χάιντουκ και του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν σε κοινό γεύμα πριν από τον αποψινό αγώνα στο «Πόλιουντ». Οι σύλλογοι του Σπλιτ και της Θεσσαλονίκης θα αναμετρηθούν στο γήπεδο απόψε στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του 3ου γύρου των προκριματικών της Conference League. Οι ιθύνοντες των δύο συλλόγων συναντήθηκαν ήδη σήμερα το απόγευμα, σε κοινό, επίσημο γεύμα στην πόλη. 

Εν όψει της σημερινής σύγκρουσης μεταξύ του κροατικού και του ελληνικού συλλόγου, όλα κυλούν σε φιλικούς τόνους και οι αποστολές των συλλόγων κάθισαν στο ίδιο τραπέζι κανονικά», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα slobodnadalmacija.hr. Από την πλευρά της Χάιντουκ ήταν καλεσμένο ένα πρόσωπο που συνδέει τις δυο ομάδες. 

Οι Κροάτες κάλεσαν στο δείπνο, τον Τόντσι Γκάμπριτς που έχει αγωνιστεί με επιτυχία τόσο στην ομάδα του Σπλιτ, όσο και στον ΠΑΟΚ. Ο Γκάμπριτς ήταν βασικός κρίκος για την πρόκριση της Χάιντουκ στους ιστορικούς προημιτελικούς του Champions League τη σεζόν 1994/95 και είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ αυτών των δύο συλλόγων γιατί ήταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ από 1991 έως 1993.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.