Επίσημα τέλος από τη Μπαρτσελόνα ο Τσάβι-Αναλαμβάνει ο Φλικ

Metrosport Team24 Μαΐου 2024

Τίτλοι τέλους μπήκαν και επίσημα στη συνεργασία του Τσάβι και της Μπαρτσελόνα, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι «Μπλαουγκράνα», ο Ισπανός δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου την επόμενη σεζόν. Έτσι όπως όλα δείχνουν, ο Χάνσι Φλικ θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σήμερα Παρασκευή (24/5), ο πρόεδρος της ομάδας Τζοάν Λαπόρτα ενημέρωσε τον Τσάβι μ ότι δεν θα συνεχίσει ως προπονητής και τη σεζόν 2024-25. Μάλιστα, η συνάντηση των δύο έγινε στο προπονητικό κέντρο της Μπάρτσα.

Ο Καταλανός τεχνικός κάθισε για 2,5 χρόνια στον πάγκο της ομάδας της καρδιάς του, μετρώντας ένα πρωτάθλημα και ένα ισπανικό Super Cup.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, ενημέρωσε τον Τσάβι Ερνάντες ότι δεν θα συνεχίσει ως προπονητής της πρώτης ομάδας τη σεζόν 2024-25.

Η συνάντηση έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, Ciutat Esportiva Joan Gamper, και συμμετείχαν επίσης ο αθλητικός αντιπρόεδρος Ράφα Γιούστε, ο αθλητικός διευθυντής Ντέκο, ο Τσάβι, ο Όσκαρ Ερνάντες και ο Σέρχιο Αλέγκρε.

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Τσάβι για το έργο του ως προπονητής, καθώς και για την απαράμιλλη καριέρα του ως παίκτης και ως αρχηγός της ομάδας και του εύχεται κάθε μελλοντική επιτυχία.

Ο Τσάβι Ερνάντες θα είναι προπονητής της ομάδας για τελευταία φορά στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Σεβίλλη. Τις επόμενες ημέρες, η Μπαρτσελόνα θα προβεί σε ανακοίνωση σχετικά με τη νέα δομή της πρώτης ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.