Οι Ιταλοί για Κοτάρσκι: «Είναι σε όλες τις λίστες των σκάουτ αλλά...»

Metrosport Team12 Ιουνίου 2024

Η παρουσία του υπερασπιζόμενος την εστία του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετική στην εφετινή πορεία του Δικεφάλου ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων, ειδικά στην Ιταλία, όπου τα Μέσα τον έχουν συνδέσει κυρίως με την Ίντερ και την Πάρμα.

Αρκετές ομάδες της Serie A φαίνεται πως βολιδοσκοπούν την περίπτωση του Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απασχολεί τον Τύπο της Ιταλίας, καθώς είναι «από τους νεαρούς τερματοφύλακες που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον» όπως αναφέρουν.

Η Πάρμα που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, εμφανίζεται ως η ομάδα που εξετάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του Κροάτη γκολκίπερ, όμως όπως υπογραμμίζουν οι Ιταλία δεν είναι η μόνη:

«Όπως είναι αναμενόμενο, δεν είναι μόνο η Πάρμα που ενδιαφέρεται για εκείνον. Αρκετοί σύλλογοι της Serie A παρακολουθούν τον Κοτάρσκι, ο οποίος είναι σε όλες τις λίστες των σκάουτ. Έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, σε ένα περιβάλλον υψηλής πίεσης που τον κάνει ελκυστικό σε πολλά κλαμπ της Ευρώπης».

Εκείνο το οποίο σημειώνουν ωστόσο είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ που στοχεύει ψηλά: «Θα χρειαστούν 10 εκ. ευρώ για να πειστούν οι Έλληνες, οι οποίοι έχουν ήδη απορρίψει πρόταση από την Αγγλία. Θα πρέπει επίσης να πειστεί ο παίκτης, ο οποίος μετά από μια σεζόν αυτού του επιπέδου είναι πολύ φιλόδοξος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.