Γήπεδα στον Λαγκαδά: Επίλυση προβλημάτων ιδιοκτησιακού καθεστώτος

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2024

Μετά από πολύμηνη έρευνα εκ μέρους της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε η καταγραφή των προβλημάτων της ιδιοκτησιακής κατάστασης της μεγάλης πλειοψηφίας των αθλητικών χώρων-γηπέδων του συνόλου της γεωγραφικής περιοχής του Δήμου Λαγκαδά, με την υποβολή και σχετικού πολυσέλιδου υπομνήματος.
Πλέον, σε δεύτερο χρόνο, ενεργοποιείται η μεγάλη προσπάθεια παρέμβασης και επίλυσης των επί μέρους ιδιοκτησιακων ζητημάτων.
Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Λαγκαδά Μπάμπης Κυργιάννης αναφέρει:
«Με χαρά ανακοινώνεται ότι μετά από συνδυαστικές ενέργειες στην Αθήνα και το Εθνικό Τυπογραφείο και την Διεύθυνση Πολιτικής Γης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επιλύεται οριστικά το μακροχρόνιο και επί δεκαετίες ιδιοκτησιακό πρόβλημα (από το 1984 και 1985) στα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου του Αγίου Βασιλείου και Πέντε Βρυσών με την καταχώρηση των σχετικών πράξεων στο αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο Λαγκαδά.
Ύστερα από την οριστική τακτοποίηση σε ιδιοκτησιακό επίπεδο, τα ανωτέρω δημοτικά γήπεδα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν μελλοντικά σε οποιοδήποτε επιδοτούμενο πρόγραμμα αναβάθμισης και αξιοποίησης εκ μέρους του Δήμου Λαγκαδά»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.