Επιλέχθηκε για την Κ16 της Αϊντχόφεν ο Κουμπαγιώτης!

Χρήστος Λιάπης24 Σεπτεμβρίου 2024

Ο 15χρονος, Δοξάκης Κουμπαγιώτηςδέχτηκε πρόσκληση από την Αϊντχόβεν και κάνει δοκιμαστικές προπονήσεις στις ακαδημίες της.

Να σημειώσουμε πως φέτος αγωνίζεται στην 𝐀𝟏 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐥𝐚𝐦𝐩 της ΕΠΣΜ με τη φανέλα του Ορφέα Σουρωτής και ήδη έχει μια συμμετοχή. Ξεδίπλωσε το περίσσιο ταλέντο του και με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του έφτασε να διεκδικεί φανέλα βασικού στην ομάδα. Προηγούμενα για έντεκα χρόνια έπαιζε στην ακαδημία Σούτερς.

  • Ο προπονητής του Ορφέα, Πέτρος Πασούδης, μιλώντας στο metrosport.gr για τον Δοξάκη, επισήμανε:

«Φέτος είναι μέλος της ομάδας και έπαιξε στα φιλικά και σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Τον είχα και πέρσι στην αρχή της προετοιμασίας, αλλά τελικά συνέχισε να παίζει στην ακαδημία Σούτερς. Μακάρι να τον πάρουν στην Αϊντχόφεν».

  • Ποια στοιχεία τον διακρίνουν; 

«Είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια, έχει καλή τεχνική κατάρτιση, αντίληψη του χώρου στο γήπεδο, καλές κάθετες πάσες. Αν δουλευτεί θα έχει λαμπρό μέλλον». Ο Δοξάκης Κουμπαγιώτης επιλέχτηκε από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας της Αϊντχόφεν, τον κ. Richard groottscholten και επιτελείο προπονητών της, από δοκιμαστικά που έγιναν στην Εύβοια.

Φωτογραφία: Με τον Richard groottscholten και το επιτελείο προπονητών της Αιντχόβεν



Ηδη ο Δοξάκης είναι στην Ολλανδία και θα πάρει μέρος σε τρία φιλικά παιχνίδια. Το Σάββατο θα επιστρέψει και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ορφέα Σουρωτής.

Στο επόμενο εικοσαήμερο θα ενημερωθεί από τους ιθύνοντες της Ολλανδικής ομάδας αν θα έχει επιλεγεί εκ νέου για την Κ16 της Αιντχόβεν, ώστε να πάρει μέρος τον Δεκέμβριο σε τουρνουά στην Ολλανδία, με την προοπτική να αποκτηθεί.

Ο Βασίλης Κουμπαγιώτης πατέρας του 15χρονου Δοξάκη για τον γιο του ανέφερε: «Είναι αριστεροπόδαρος και του αρέσει να παίζει από τη δεξιά πλευρά. Παίζει σε όλες τις μπροστινές θέσεις, ενώ είχε κληθεί και στη μικτή της ΕΠΣΜ.

Εντεκα χρόνια ήταν στην ακαδημία Σούτερς έχοντας προπονητές τους Δ. Τσιώνα-Νίτση, Ορφανό, Τσομπανόπουλο, Τσανεκλίδη, Φορόπουλο, Παν. Γουγουτσά και πέρσι τους Μπούρκα-Γεωργιτζίκη.

Ως αρχηγός της Σούτερς με την ομάδα του πήρε  τουρνουά στη Νάπολη. 



Με τους Χατζηπαναγή-Φράγγο


Πλέον κάνει το επόμενο βήμα του στον Ορφέα Σουρωτής»






O Αλεξόγλου στον Παναιτωλικό

Ο 16χρονος Βασίλης Αλεξόγλου μέχρι πρότινος παίκτης του Ορφέα Σουρωτής είναι μέλος του Παναιτωλικού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.