Επικό – Ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα «γεννήθηκε» το 1990 και η μητέρα του πέθανε το 1986

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2024

Σε σκάνδαλο μετατρέπεται το “αλαλούμ” με την πραγματική ηλικία του παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, Γκέλορ Κανγκά. Μέχρι και η Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να κάλεσε τον Γκαμπονέζο να καταθέσει για τον εν λόγο ζήτημα.

Αναλυτικότερα, στο πιστοποιητικό γέννησης του ποδοσφαιριστή της Σερβικής ομάδας υπάρχουν στοιχεία που το ένα αναιρεί το άλλο.

Στα επίσημα χαρτιά του Γκέλορ Κανγκά, αναγράφεται πως γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 1990, ενώ η μητέρα του πέθανε το 1986, με την ομοσπονδία να πιστεύει ότι παραποιήθηκε είτε η ταυτότητα, είτε η ηλικία του.

Μάλιστα υπάρχει και ένα αρχείο στο Κονγκό στο οποίο γράφει πως ο Αφρικανός χαφ έχει γεννηθεί στην Κινσάσα τον Οκτώβριο του 1985 με άλλο όνομα.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κονγκό τον Απρίλιο του 2021 είχε κατηγορήσει την Γκαμπόν για την παραποίηση της ταυτότητας του παίκτη.

Φυσικά η ερεύνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως το όνομα του παίκτη είχε ακουστεί και σε μεταγραφικά σενάρια για το ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα για την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.