Επική «γκάφα» από σχολιαστή του ESPN: Άνοιξε LIVE την ώρα που έκανε σεξ

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2024

Σε πολύ δύσκολη θέση έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες ο σχολιαστής του ESPN, Σάνον Σαρπ, αφού χθες το απόγευμα άνοιξε live στο Instagram την ώρα που βρισκόταν σε σεξουαλική συνεύρεση με μια νεαρή γυναίκα. Βέβαια στο βίντεο δεν υπήρχε εικόνα, αλλά όλοι μπορούσαν να καταλάβουν σε τι κατάσταση βρισκόταν, λόγω των... ήχων!

Πιο συγκεκριμένα, στο εν λόγω το Live ο Σάνον Σαρπ ακουγόταν να βογκάει, όπως το ίδιο έκανε και η άγνωστη για την ώρα σύντροφός του.

Όταν o σχολιαστής ανακάλυψε την επική γκάφα του, αρχικά υποστήριξε πως έπεσε θύμα χάκερ, ωστόσο γρήγορα παραδέχθηκε την αλήθεια, αποκαλύπτοντας πως πάτησε κατά λάθος το κουμπί για να ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση.

«Νιώθω ντροπή. Το κοινό μου περιμένει από εμένα να είμαι επαγγελματίας ακόμα και πίσω από κλειστές πόρτες. Νιώθω απογοητευμένος από τον εαυτό μου, όχι, όμως, για την πράξη» δήλωσε ο Σαρπ, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι έβαλε τα κλάματα όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί.

Μάλιστα, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως το μέλλον θα αφήνει το κινητό του στο αυτοκίνητο, όταν βρίσκεται σε πιο προσωπικές στιγμές.

Photo Credits: The Hollywood Reporter

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.