Επική ανατροπή για τον Παναιτωλικό

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Δεκεμβρίου 2023

Αδιανόητη ανατροπή για τον Παναιτωλικό, καθώς αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2, κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να επικρατήσει 3-2 της Καλλιθέας στο Αγρίνιο, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των ''16'' του Κυπέλλου Ελλάδος

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20΄.Ο Ματίγια εκτέλεσε με πάσα ένα φάουλ από τη γωνία της περιοχής και ο Μουστακόπουλος με υπέροχο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στεργιάκη, κάνοντας το 0-1. 

Το 0-2 για την Καλλιθέα έγινε με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Μουστακόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Ματίγια πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή κι αού απέφυγε τον Καρέλη με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Μαυρία στο 62΄ και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. 

Ο Παναιτωλικός πίεσε για την ισοφάριση και την πέτυχε στο 88ο λεπτό. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Τορεχόν με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Και ολική ανατροπή για τα ''καναρίνια'' ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καρέλη να χρίζεται σκόρερ και να χαρίζει μία πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μλάντεν, Μ. Ντουάρτε, Στάγιτς (76’ Λιάβας), Μαυρίας, Τορεχόν, Μπουζούκης (57’ Τσιγγάρας), Μπαλντασάρα (64’ Μπελεβώνης), Ξενιτίδης (46’ Φ. Ντουάρτε), Ντίας (46’ Καρέλης), Ζοάο Πέδρο. 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Γουές, Μεχίας, Βλάχος, Μανθάτης (86’ Ρομαό), Σίλβα (76’ Μπουλούλης), Ματίγια (61’ Τσιντώνης), Βασιλόγιαννης (76’ Λουκίνας), Ντεμέτριους (86’ Ποζατζίδης), Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.