Επιχείρηση... Σάμροκ με ξεκάθαρο πλάνο ενδεκάδας

Γιώργος Ζαΐρης18 Αυγούστου 2024

Δυο δυνατές προπονήσεις και ένα χαλάρωμα θα έχει στη διάθεση του ο Ραζβάν Λουτσέσκου για να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα της Πέμπτης με την Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα. 

Και είναι προφανές πως ο προπονητής του Δικεφάλου έχει ξεκάθαρο το πλάνο στο μυαλό του για την ενδεκάδα και αυτό φάνηκε και από τον τρόπο που διαχειρίστηκε το χθεσινό νικηφόρο ματς με τον Πανσερραϊκό. Απλά είναι αναγκασμένος να περιμένει την αυριανή προπόνηση για να επιβεβαιωθεί πως τόσο ο Κοτάρσκι με τον Τάισον όσο και ο Μπάμπα θα είναι απόλυτα έτοιμοι που αυτό φαντάζει βέβαιο. Αντίθετα αν και δηλώθηκε στη λίστα για αυτά τα δυο ευρωπαϊκά ματς με την Σάμροκ, ο Οτο η παρουσία του στο δεύτερο ματς φαντάζει πιο πιθανή αφού ακόμη δεν έχει μπει με την ομάδα στις προπονήσεις.

Την Πέμπτη πάντως είναι σίγουρο πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα δει για τελευταία φορά βασικό τον Κουλιεράκη με την ασπρόμαυρη φανέλα στην Τούμπα. Μπορεί να ακολουθεί ένα ακόμη εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά όπως και χθες δεν θα αγωνιστεί βασικός σε αυτή την 2η αγωνιστική και απλά μπορεί να γίνει αλλαγή ώστε να πάρει το χειροκρότημα. Και αυτό γιατί θυμίζουμε πως μετά το ματς στο Δουβλίνο οριστικά μετακομίζει στην Γερμανία.

Την Πέμπτη λοιπόν απέναντι στην Σάμροκ ο ΠΑΟΚ θέλει να βάλει βάσεις πρόκρισης και οι αλλαγές στην ενδεκάδα θα είναι πολλές. Πρώτα απ' όλα οι τέσσερις από αυτούς που άρχισαν το ματς με τον Πανσερραϊκό θα είναι στον πάγκο. Κοτάρσκι αντί του Τσιφτσή, Σάστρε αντί Βιεϊρίνια, Κουλιεράκης αντί Νάσμπεργκ και Μπάμπα αντί Ράφα Σοάρες. Μόνο ο Κεντζιόρα κρατά τη θέση του. Στο κέντρο είναι σίγουρο πως ο Καμαρά θα είναι βασικός και με πιθανό παρτενέρ τον Οζντόεφ. Αντίθετα στην επίθεση φαίνεται πως οι τρεις από τους τέσσερις θα διατηρήσουν τη θέση τους, δηλαδή ο Κωνσταντέλιας αλλά αυτή τη φορά πίσω από τον Τσάλοφ και όχι αριστερά, εκεί δηλαδή που θα παίξει ο Τάισον ενώ ο Ζίβκοβιτς θα είναι στα δεξιά της επίθεσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.